Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Από τις καλύτερες ταινίες Motocross! Αθάνατο!

Από τους δημιουργούς της επικής σειράς ταινιών "MOTO The Movie" και την Assignment Inc, είμαστε περήφανοι να σας παρουσιάσουμε την τελευταία τους δουλειά, "MOTO 5".
Χωρίς καμία επιφύλαξη, πρόκειτε για το μακράν μεγαλύτερο και το πιό κακό ταινιάκι της σειράς!










Τσεκάρετε το ανερχόμενο αστέρι της σκηνής, Cooper Webb, στη προσπάθεια του να φτάσει ψηλά, καθως είναι η πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας. Παρακολουθείστε τον Tyler Bereman, να ακονίζει τις ικανότητες στου στη μηχανή, στους αμμόλοφους της Ουάσιγκτον. Χαζέψτε τον Adam Cianciarulο, στη σκιά του τεράστιου Ryan Villopoto, να θέλει να γίνει και αυτός ένας από τους 'μεγάλους', μέσα από ένα ταξίδι στην έρημο μαζί με το αστέρι των X-Games, Ronnie Renner.
Ο Zach Osborne να θέλει να γίνει ο πιο 'διαφορετικός' MX και Off-road rider του κόσμου. Ακόμα θα δείτε τους Taylor Robert, Kyle Redmond και Cody Webb να σπρώχνουν τα όρια τους, σε μια από τις πιο άγριες off-road διαδρομές που έχουν απαθανατιστεί ποτέ! Μάθετε πως να κάνετε whips από τους Jimmy Decotis και Tom Parsons. Ταξιδέψτε στη νότια Αυστραλία με τον Josh Cachia και δείτε πως είναι να καβαλάτε τη μηχανή σας χωρίς περιορισμούς και κανόνες...Ουφ...Θέλετε κι άλλα?

Ε τότε δείτε το παρακάτω trailer και πατήστε στο Moto-Themovie.com και μπορεί να κερδίσετε και ένα KTM!