Νομική Σημείωση

 

Όροι χρήσης
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Toxsa.grλειτουργεί υπό τους παρακάτω όρους χρήσης οι οποίοι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του Δικτυακού του τόπου. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη τουxsa.gr, υπόκειται στους όρους της παρούσας ανακοίνωσης, όπως επίσης και στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει. Ακόμα το xsa.grδιατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των όρων χρήσης χωρίς την υποχρέωση ειδοποίησης.
Για την καταχώρηση αγγελίας απαιτείται από τον ενδιαφερόμενο χρήστη η εγγραφή του (register) στο σύστημα του xsa.gr. Το xsa.grσυλλέγει τα mailτων επισκεπτών / χρηστών του site, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι αυτοβούλως εγγράφονται στο site. Σκοπός της συλλογής αυτής είναι η αποστολή Newsletterστον επισκέπτη / χρήστη.
Οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του xsa.grδε θα διαθέσουν προς πώληση ή άλλως διαβιβάσουν ή δημοσιοποιήσουν mailτων επισκεπτών/ χρηστών του siteσε τρίτους, που δε σχετίζονται με το site, χωρίς τη συγκατάθεσή του επισκέπτη / χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών απαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Κάποιες από τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας παρέχονται από τρίτα πρόσωπα. Το xsa.grδεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές και δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους.
Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που τυχόν συγκαταλέγονται στο xsa.grέχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης. Εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους θα αφαιρεθούν άμεσα.
Tositeπεριλαμβάνει συνδέσμους (links) hyperlinksή διαφημιστικά bannersτα οποία παραπέμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φορέων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του xsa.grγια τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί οι δικτυακοί τόποι ακολουθούν.
Περιορισμός ευθύνης των διαχειριστών/ιδιοκτητών του xsa.gr- Δήλωση αποποίησης
Το περιεχόμενο του xsa.grδιατίθεται «ως έχει» και δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή μη, σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλότητα του περιεχομένου αυτού για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό, αντιθέτως εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών / επισκεπτών κατόπιν προσωπικής αξιολόγησης να ενεργήσουν με βάση τη δική τους βούληση, αποκλειόμενης οιασδήποτε ευθύνης μας.
Οι διαχειριστές του xsa.grδιατηρoύν το δικαίωμα, να διακόψουν μόνιμα ή για μικρό χρονικό διάστημα την λειτουργία του ιστό τόπου χωρίς να είναι υπόχρεοι για την προειδοποίηση των επισκεπτών / χρηστών του. Καθώς και δεν ευθύνονται στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, διακοπεί η λειτουργία του ιστό τόπου συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, Επίσης, οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του xsa.grδεν εγγυούνται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται ή ότι θα δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τους τίθενται. Ομοίως οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες τουxsa.grδεν ευθύνονται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του siteστις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων.
 
Σχολιασμός άρθρων
Οι επισκέπτες-χρήστες του xsa.grμπορούν να στείλουν τα σχόλια τους σε οποιαδήποτε είδηση και να κάνουν, αν επιθυμούν, διάλογο με τους υπόλοιπους επισκέπτες του site, αρκεί να μην περιέχουν τα σχόλιά τους υβριστικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς ή να προάγουν τη βία Οι απόψεις που εκφράζουν οι χρήστες / επισκέπτες μέσω αυτού του τρόπου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υιοθετούνται από το xsa.gr. Αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις των χρηστών, την αποκλειστική ευθύνη των οποίων φέρουν αυτοί που κάθε φορά τις διατυπώνουν. Σε περίπτωση παράβασης των παραπάνω όρων το xsa.grέχει τη δυνατότητα να αποκλείσει κάποιον χρήστη / επισκέπτη από τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
 Όροι χρήσης Αγγελιών
Toxsa.grλειτουργεί και ως ηλεκτρονικός διαδικτυακός ιστό τόπος αγγελιών που αφορούν τον εξοπλισμό των extremesportsόπως εμφανίζονται σε αυτό. Δεν αγοράζει, πωλεί, ανταλλάσσει, κανένα προϊόν, για τα οποία θα ήταν νομικά η φορολογικά υπόχρεο.
Το xsa.grδεν παίρνει σε καμία περίπτωση μέρος στη συναλλαγή μεταξύ των πωλητών χρηστών του κ των αγοραστών, συνεπώς δεν ευθύνεται για στοιχεία της αγγελίας τα οποία αδυνατεί να ελέγξει και να επιβεβαιώσει καθώς και δεν ευθύνεται για την προέλευση και την κατάσταση της ποιότητας των προϊόντων που περιλαμβάνονται στις αγγελίες
Τι  ισχύει στις αγγελίες :
 • Η αγγελία πρέπει να τοποθετείται στην κατηγορία που περιγράφει καλύτερα το προϊόν για την ορθή αναζήτηση από τους ενδιαφερόμενους.
 • Ο τίτλος της αγγελίας πρέπει να προσδιορίζει το προϊόν και το κείμενο πρέπει να περιγράφει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.
 • Η Γλώσσα γραφής πρέπει να είναι Ελληνική ή Αγγλική δεν επιτρέπονται τα GreekEnglish.
 • Η τιμή πώλησης του προϊόντος είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να αναγράφεται στο αντίστοιχο πεδίο.
 • Οι εικόνες στην αγγελία πρέπει να έχουν σχέση με το προϊόν που προβάλλεται.
 • Απαγορεύετε η άμεση ή έμμεση προβολή – διαφήμιση εταιριών ή εμπορικών καταστημάτων μέσω των αγγελιών καθώς και οι παραπομπές σε άλλα sites.
 • Κάθε χρήστης υποχρεούται να δηλώνει στην αγγελία τα αληθινά στοιχεία επικοινωνίας, ο αριθμός τηλεφώνου ή ηλεκτρονική διεύθυνση είναι υποχρεωτικό.
 • Το περιεχόμενο κάθε αγγελίας καταχωρείται με ευθύνη του χρήστη.
 • Κάθε αγγελία δημοσιεύεται αφού πάρει έγκριση από τους διαχειριστές/ιδιοκτήτες του xsa.grκαι δενπαραβιάζει τους όρους χρήσης του ιστό τόπου.
 • Η διάρκεια δημοσίευσης των αγγελιών έχει οριστεί στις 180 ημέρες απο την ημερομηνία έγκρισής της.
   
Κάθε αγγελία διαγράφεται αυτόματα μετά το πέρας των 180 ημερών απο την ημέρα έγκρισής της,
Για να παραμείνει αναρτημένη στο siteθα πρέπει να ανανεωθεί πριν την λήξη της από το πεδίο οι αγγελίες μου στο προφίλ του κάθε χρήστη. Μετά την ανανέωση η αγγελία διαρκεί για τις επόμενες 180 ημέρες και ου το κάθε εξής.
Ο χρήστης συμφωνεί και λαμβάνει emailυπενθύμισης για την ανανέωση της αγγελίας του 10 ημέρες πριν τη λήξη της.
Οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του xsa.grδεν φέρουν καμία ευθύνη και αδυνατούν να γνωρίζουν την διάρκεια δημοσίευσης και την ημερομηνία λήξης της κάθε αγγελίας.
Μετά απο την ολοκλήρωση καταχώρησης αγγελίας ο χρήστης λαμβάνει emailέγκρισης της αγγελίας. Η αποστολή emailμη έγκρισης της αγγελίας βρίσκεται στην διακριτική ευχέρεια των διαχωριστών  του xsa.gr.
Η δημιουργία καταχώρησης αγγελίας ή η χρήση οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας του xsa.grμέσω του προσωπικού λογαριασμού ενός χρήστη είναι αποκλειστική ευθύνη του χρήστη.
Οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του xsa.grδιατηρούν το δικαίωμα να μην εγκρίνουν ή να διαγράψουν αμέσως αγγελία η οποία παραβιάζει τους όρους χρήσης του ιστότοπου χωρίς καμία ενημέρωση προς τον χρήστη.
.
Χρήση συνδέσμων σε δικτυακούς τόπους τρίτων (links)
 
Toxsa.grπεριλαμβάνει συνδέσμους (links) hyperlinksή διαφημιστικά bannersτα οποία παραπέμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φορέων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται ή εγκρίνουν οι διαχειριστές/ιδιοκτήτες του xsa.gr το περιεχόμενο τους καθώς και τις πρακτικές προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί οι δικτυακοί τόποι ακολουθούν. Σε κάθε περίπτωση ο επισκέπτης / χρήστης των δικτυακών τόπων τρίτων με αποκλειστικά δική του ευθύνη.


Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Το xsa.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής χωρίς προειδοποίηση κάθε χρήστη ο οποίος κατ' επανάληψη δεν τηρεί τα παραπάνω ή εμποδίζει με κάθε τρόπο την ορθή λειτουργία του ιστότοπου.Τυχόν διαφορές που προκύψουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων εν γένει τη χρήση του siteαπό τον επισκέπτη / χρήστη αυτού, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας. 
Σε περίπτωση που στο περιεχόμενο του siteδιαπιστώσετε θέματα που θίγουν νομικά ή ηθικά στοιχεία ειδικά στην περίπτωση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε στο info@xsa.gr
Για οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία με τους διαχειριστές του siteχρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας contact