Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Ανακοινώθηκαν οι στάσεις για το Red Bull X-Fighters 2014 World Tour

Ο Thomas Pages από τη Γαλλία θα πρέπει να πιεστεί σκληρά για να υπερασπιστεί τον τίτλο του το 2014, ενάντια στους καλύτερους freestyle motocross αναβάτες του κόσμου. Η 14η σεζόν του Red Bull X - Fighters World Tour θα απλωθεί σε τέσσερις ηπείρους με ένα θεαματικό άνοιγμα της σεζόν, στο Μέξικο Σίτι, που ακολουθείται από στάσεις στην Οσάκα , Μαδρίτη , Μόναχο πριν το κλείσιμο της μεγάλης παγκόσμιας περιοδείας στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής.



Το Red Bull X - Fighters World Tour φουλάρει για άλλη μια επική και θεαματική σεζόν, καθώς ο Thomas Pages ( Γαλλία ) θα μάχεται για να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή σε μια περιοδεία πέντε - στάσεων για το 2014 που θα φέρει το μεγαλύτερο διαγωνισμό freestyle motocross σε τέσσερις ηπείρους του κόσμου. Πάνω από 200.000 θεατές θα γνωρίσουν την ελίτ του freestyle motocross σε δράση. Εκτός από την επιστροφή στις στάσεις στην Πόλη του Μεξικού , την Οσάκα και τη Μαδρίτη, φέτος το Red Bull X - Fighters θα φέρει το καλύτερο FMX στην Αφρική και τη Γερμανία, δύο χώρες όπου το FMX και τα πολλά οκτάνια που σκορπάει το Red Bull X -Fighters, έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Την περασμένη σεζόν, ο Pages άφησε δεύτερο τον Ισπανό Dany Torres για τον παγκόσμιο τίτλο, στην πιο θεαματική σεζόν στην ιστορία του αθλήματος, που είχε τέσσερις διαφορετικoύς νικητές σε πέντε στάσεις.

Μπαίνοντας στη 14η σεζόν του, το Red Bull X - Fighters World Tour θα πρέπει πρώτα να θαμπώσει τα πλήθη στην Πόλη του Μεξικού (14 Μαρτίου) για ένα  θρυλικό opening της σεζόν στο λεπτό αέρα και το μεγάλο υψόμετρο, πριν επιστρέψει στην Ασία με μια στάση στην χώρα του ανατέλλοντος ήλιου, Οζάκα, Ιαπωνία (25 Μαΐου ) και στη συνέχεια θα προχωρήσει στη διάσημη αρένα ταυρομαχιών Las Ventas στη Μαδρίτη (27 Ιουνίου ). Οι FMX αναβάτες  θα εισβάλουν στο κρατίδιο της Βαυαρίας για να εκτελέσουν κόλπα που κόβουν την ανάσα, το Red Bull X - Fighters World Tour επιστρέφει στο Μόναχο, στη Γερμανία (19 Ιουλίου) πριν από την κορύφωση με την - για πρώτη φορά αφρικανική πόλη σε τελικό- την Πρετόρια , Νότια Αφρική ( 23 Αυγούστου). Ο Pages κέρδισε δύο στάσεις το 2013. Ωστόσο, οι Dany Torres ( Ισπανία ), Rob Adelberg ( Αυστραλία), και Taka Higashino (Ιαπωνία ) έχουν αποδείξει ότι θα μπορούσαν να γεμίσουν τον Γάλλο με νίκες.

Ο Pages εδραίωσε τον τίτλο του πρωταθλητή σε ένα συναρπαστικό φινάλε της σεζόν στη Μαδρίτη, με τον πιο θεαματικό τρόπο - με αυτό που αποκαλείται το καλύτερο run που έγινε ποτέ!. Πέρυσι , ο Pages πήγε το FMX σε νέα ύψη και έσκαψε βαθιά στην μεγάλη τσάντα με τα κόλπα του, για άλματα που τον έκαναν να πετάξει μέχρι και 15 μέτρα ύψος και 30 μέτρα απόσταση!. Αντανακλώντας πόσο κοντά έχει έρθει η ελίτ του FMX, αφού ο Γάλλος ήταν ο τέταρτος διαφορετικός World Tour πρωταθλητής τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο Pages ήταν η επιτομή της συνέπειας όλη τη σεζόν, πατώντας στο βάθρο και στις πέντε στάσεις.

Red Bull X-Fighters World Tour 2014

14.3. Mexico City, Mexico

25.5. Osaka, Japan

27.6. Madrid, Spain

19.7. Munich, Germany

23.8. Pretoria, South Africa