Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Μια βόλτα με ποδήλατο για καλό σκοπό

Δελτίο Τύπου
Παραλήπτες: Ποδηλάτες όλης της περιφέρειας
Ιδιαίτ. κοιν.: Ποδηλατικούς Ομίλους, Βόλτες,     Ομάδες .
 
Σας ενημερώνω για την διοργάνωση Event ανά τον κόσμο τις εβδομάδες 22 Απριλίου - 12 Μαρτίου με σκοπό να επικοινωνήσουμε την ημέρα ευαισθητοποίησης για την σπάνια νόσο της Πνευμονικής Υπέρτασης ,  αυτής της    5 Μαΐου και με θέμα τον αθλητισμό. Η Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας αποφάσισε να συμμετάσχει στην παγκόσμια εκδήλωση με το άθλημα της ποδηλασίας, ένα άθλημα που συνδυάζει την σωματική με την ψυχική υγεία , ένα άθλημα της φύσης , ένα άθλημα καρδιάς !
Στην χώρα μας λοιπόν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 με την διοργάνωση ποδηλατικής βόλτας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες που θα ξεκινήσει το πρωί στις 11.00 πμ από την Αγία Σοφία του Ψυχικού και θα καταλήξει στο ΟΑΚΑ στο Μαρούσι , όπου και θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο μας.
Οι ποδηλατικοί σύλλογοι , ομάδες  που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να μας αποστείλουν το logoτους ή έστω και το όνομά τους (έως τις 15 Απριλίου) με σκοπό την τοποθέτηση τους στο προωθητικό μας υλικό.
Με την συμφωνία μας θα έχουμε κοινή υποχρέωση την προώθηση του Event προς όλες τις κατευθύνσεις αμφότερων των πλευρών και την προϋπόθεση συμμετοχών μεγάλης μερίδας των ποδηλατιστών τους ανά ομάδα.



Προς ενημέρωσή σας έχουμε διοργανώσει διαφημιστική καμπάνια που περιλαμβάνει έντυπη ενημέρωση: αφίσες, εντυποδιανομή, προσκλήσεις. Τηλεοπτικό σποτάκι, PressConferenceκαι προώθηση από όλα τα SocialMediaκαι από όλους μας τους οργανισμούς ανά τον κόσμο .Σας επισυνάπτω το linkτης σελίδας που έχει δημιουργηθεί   για την παγκόσμια ενημέρωση των Eventμας:
http://www.worldphday.org/Homepage
 
 Ελάτε όλοι μαζί μας με σύνθημά  « Μια ανάσα για την Πνευμονική Υπέρταση»
 
Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στην εκδήλωσή μας στο Facebook

 
Η  Στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας

 
Η επικοινωνήστε με τον Κύριο Δημήτρη Μηναιόπουλο στο  694 06 46 495
 
Η απλά τηλεφωνήστε μας η στείλτε μας ένα e- mail
 
Για την Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας               Ιωάννα Αλυσανδράτου
 
Κιν . +30 6982 680000