Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

RED BULL STORM CHASE- A FORCE 10 ADVENTURE: SCREENING ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ NISSAKIA SURF CLUB !

Red Bull Storm Chase - A force 10 adventure: Η πιο επική windsurfμάχη επί της οθόνης!

Η πιο συγκλονιστική windsurf περιπέτεια “Red Bull Storm Chase- A force 10 adventure” κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο, 31/01, στις 18:00, στο Nissakia Surf Club της Λούτσας. Να είσαι εκεί!







3 καταιγίδες, 10 windsurfers, 1 Πρωταθλητής. Πεδίο δράσης: ολόκληρος ο πλανήτης. Αυτά είναι τα συστατικά για τον πιο σκληρό και συνάμα συναρπαστικό αγώνα windsurfingπου έχει γίνει ποτέ, το Red Bull Storm Chase, που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη. Αυτό το Σάββατο, 31/01, στις 18:00 παρακολουθήστε την επική ταινία windsurf “Red Bull Storm Chase- A force 10 adventure” στο Nissakia Surf Club, στη Λούτσα.

Η κινηματογραφική μεταφορά του σκληρού windsurf αγώνα παρουσιάζει τη γιγαντιαία και παθιασμένη μάχη των συμμετεχόντων ενάντια στα γιγαντιαία κύματα και την δύναμη της καταιγίδας σε τρεις παγκόσμιες αποστολές. Κοιτάξτε βαθιά στην ψυχή των windsurfers, καθώς αντιμετωπίζουν τους φόβους τους και ξεπερνούν τα όρια της κατάκτησης των κυμάτων κάθε στιγμή. Το Red Bull Storm Chase δημιούργησε μια νέα εποχή στην κατηγορία του windsurfing. Όταν ο αγώνας ξεκίνησε το 2012, είχε προγραμματιστεί ως ένα τετράμηνο κυνήγι εμπειριών παγκοσμίως. Τελικά, μετατράπηκε σε μια διετή περιπέτεια σε όλο τον κόσμο, με προορισμούς την Ιρλανδία, την Τασμανία και την Κορνουάλη.

Τα κριτήρια ήταν απλά: άνεμοι μεγαλύτεροι των 10 μποφόρ και 10 παγκοσμίου φήμης windsurfers από 8 διαφορετικές χώρες, ανάμεσά τους και τέσσερις παγκόσμιοι πρωταθλητές (ThomasTraversa, Marcilio Browne, Victor Fernandez, Josh Angulo). «Έπρεπε να μετατρέψουμε το φόβο σε σεβασμό για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις συναρπαστικές δυνάμεις της φύσης. Η ταινία παρουσιάζει τα πάντα σχετικά με το Red Bull Storm Chase: καταπληκτικές τοποθεσίες, απίστευτες συνθήκες, εμάς να ξεπερνάμε τα όρια και έναν συγκλονιστικό αγώνα!» δήλωσε ο νικητής και παγκόσμιος πρωταθλητής 2014, Thomas Traversa.
Αμέσως μετά την προβολή του “Red Bull Storm Chase- A force10 adventure”  θα ακολουθήσει after party.