Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Ο αγώνας downhill στα Καλάβρυτα [Video]

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν, ο Γιάννης Ιωάννου αναδεικνύεται κυπελλούχος downhill 2014.












Σε έναν εκπληκτικό αγώνα, που έγινε με ιδανικές συνθήκες, ο Γιάννης Ιωάννου πήρε μια πανάξια δεύτερη θέση και κατέκτησε και μαθηματικά πλέον τον τίτλο στην κατηγορία Elite του Πανελληνίου Κυπέλλου Downhill Open2014!
 
Η μεγαλύτερη πίστα downhill στην Ελλάδα (2,9km) ήταν σε τέλεια κατάσταση με το νέο roadgap, τα τρία νέα διπλά άλματα και το RedBull river gap στον τερματισμό να αυξάνουν την οδηγική απόλαυση στο maximum! Η βροχόπτωση της Παρασκευής μπορεί να ταλαιπώρησε όσους βρίσκονταν στο Kapota trail για προπόνηση όμως εξασφάλισε ιδανικές συνθήκες για τον ηλιόλουστο αγώνα… Πραγματικά η πίστα ήταν απολαυστική.

Το τμήμα με τις μεγάλες κλίσεις πιο γρήγορο από ποτέ, το flow κομμάτι φαρδύτερο, ταχύτερο και πιο διασκεδαστικό, ενώ το τελευταίο rockgarden περίμενε να δοκιμάσει τους λαχανιασμένους riders πριν τον τερματισμό… Έτσι είδαμε να πραγματοποιούνται εκπληκτικοί χρόνοι και το επίπεδο του ανταγωνισμού να εκτινάσσεται στα ύψη!