Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Greek Windsurf Wave Festival 2013

Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιείται μια πολύ όμορφη προσπάθεια για να ξαναγίνουν αγώνες Wave στην Ελλάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι'αυτό. Η προσπάθεια αυτή γίνεται από σερφίστες και φίλους του αθλήματος. Διαβάστε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση που λάβαμε.

GR Wave Festival Manifesto

Γεια σε όλους τους windsurfers και πιο ειδικά (που το απαιτεί και η περίσταση) στους Wave Sailors!! 

Λοιπόν... όλα ξεκίνησαν από μια ομαδική κουβέντα (στο FB αλλά και εκτός) Ελλήνων Wave αθλητών με θέμα: "Wave αγώνες"!

Όλες οι κατηγορίες, Freestyle, Speed, Slalom, Formula έχουν τους αγώνες τους, τους συνδέσμους τους, το πρόγραμμά τους και εν τέλη έναν τρόπο να ζυγίζουν τις δυνατότητες τους αλλά και να "εισπράττουν" από την επένδυση χρόνου, κόπου και χρήματος που έχουν κάνει! Αν και έχει αργήσει, ήρθε η ώρα να γίνει αυτο και για το Wave, να καθιερωθεί σας θεσμός το "GR Wave Festival" σαν μια σειρά από αγώνες κάθε χρόνο (σε διάφορα γνωστά spots) και να καταλήγουμε εκτός από τους νικητές κάθε αγώνα να έχουμε από την overall βαθμολογία και τους πρωταθλητές κάθε χρονιάς!! Επειδή αυτή η προσπάθεια ξεκινάει από εμάς τους ίδιους και όχι κάποιο μαγαζί ή όμιλο, απευθυνθήκαμε σε όλους τους επιχειρηματίες στο χώρο του Windsurfing (ελπίζω να μην ξεχάσαμε κάποιον και αν ναι, να επικοινωνήσει μαζί μας αν τον ενδιαφέρει το εγχείρημά μας) και λάβαμε θετικές απαντήσεις αλλά και στήριξη (χρηματοδότηση για την διεξαγωγή και δώρα που θα κληρώνονται στα event)! 

Εδώ να αναφέρουμε ότι αποφασίσαμε να "υιοθετήσουμε" έναν οργανισμό που χρόνια τώρα βοηθάει παιδιά που έχουν ανάγκη φροντίδας και ένα σπίτι. Από την πρώτη μας χρονιά σαν θεσμός "GR Wave Festival" θα δώσουμε ένα ποσοστό από τις συμμετοχές των αθλητών σαν δωρεά στο "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ". Του χρόνου ελπίζουμε με τις συμμετοχές σας αυτό το ποσοστό να μεγαλώσει ώστε κι εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε ένα Χαμόγελο σε κάποια παιδιά που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Τέλος, να πούμε εδώ ότι θα προσπαθούμε κάθε χρόνο να οργανώνουμε καλύτερα το θεσμό μας και φυσικά το ότι κάναμε εμείς την αρχή δεν σημαίνει κάτι, κάθε δυνατή βοήθεια από οποίον έχει όρεξη είναι δεκτή (επιχειρηματίες, αθλητές, εθελοντές)! 

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας (βλέπε αφίσα)!! Καλή αρχή και καλή προετοιμασία σε όλους!!

Για επικοινωνία μαζί μας: 

email: grwavefestival@gmail.com
page: www.facebook.com/groups/grwavefestival
Πληροφορίες και στο forum εδώ: http://windsurfing.gr/forum/90-racesevents/172464-gr-wave-festival#172467