Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

6ο Φεστιβάλ θαλάσσιων αθλημάτων Βασιλικής - Λευκάδα

Βασιλική-Λευκάδα...o παράδεισος του Windsurfing! Η παραλία της Βασιλικής που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 καλύτερες του κόσμου και στις 3 καλύτερες της Ευρώπης, με την βοήθεια των θερμικών ανέμων, καλύπτει όλες τις ανάγκες των απανταχού φίλων του Windsurfing και τους επιτρέπει ν' απογειωθούν! Γι' αυτό και φέτος το 6ο Φεστιβάλ Θαλάσσιων Αθλημάτων της Βασιλικής, πραγματοποιείται την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013!




Εκτός από τους Διεθνείς Διαγωνισμούς Ιστιοπλοΐας και Windsurfing, το Φεστιβάλ προσφέρει στους επισκέπτες και τους θεατές όχι μόνο την ευκαιρία να απολαύσουν τη δράση στο νερό παρακολουθώντας τους αγώνες, αλλά και να απολαύσουν φανταστικές βραδιές διασκέδασης, οι οποίες θα περιλαμβάνουν συγκροτήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών, Rock, Funk, τζαζ μπάντες και πάρτι στην παραλία...Με λίγα λόγια, υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα!
Περισσότερα θα βρείτε ΕΔΩ
Πάρτε και μια γεύση για το τι παίζει...