Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Ένα θερμαινόμενο Snowboard κάνει τη διαφορά στη ταχύτητα!

Hot Snowboarding! Ένα ζεστό Snowboard κατεβαίνει την πλαγία πιο γρήγορα? 










Πολλοί δεν το γνωρίζουν ή εύκολα το ξεχνάνε ή δεν το σκέφτονται όταν βρίσκονται στις πλαγιές, ότι η ταχύτητα τους πάνω στο snowboard εξαρτάται από το λεπτό στρώμα νερού που δημιουργεί το Snowboard ή τα Ski! Αυτό σημαίνει πως αν το snowboard είναι πιο ζεστό η ταχύτητα θα αυξηθεί!

Η Signal Snowboards και ο Dave Lee πειραματίστηκαν σε αυτό που περιγράψαμε πιο πάνω. Κατασκεύασαν ένα snowboard τοποθετώντας ανάμεσα στα layers ένα θερμαινόμενο λεπτό film στις διαστάσεις της επιφάνειας του snowboard, το ρεύμα στο φιλμ μεταφέρεται από δύο φορητές μπαταρίες που έχει ο rider στη τσέπη του, συνδεδεμένες με  2 καλώδια στην πάνω πλευρά του snowboard, με την συγκεκριμένη κατασκευή και την σύνδεση 2 μπαταριών κατάφεραν να αυξήσουν την θερμοκρασία της κάτω πλευράς του snowboard στους 50 βαθμούς Κελσίου! Τα αποτελέσματα εντυπωσιακά...βάλτε "φωτιά" στα σνίδια σας!
 
Η επιτυχία αυτού του πειράματος δεν είναι μόνο η κατασκευή του snowboard άλλα και δοκιμή του σε slop-style διαδρομή! Enjoy it!


ΠΗΓΗ: www.xsa.gr