Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Τι είναι το Snowboard?! We Out There

Αναρωτήθηκες ποτέ τι είναι το snowboard?!











Είναι η τρομερή αίσθηση που δίνει το σανίδι όταν τσουλάει? Είναι η ελευθερία που σου δίνει το βουνό? Είναι η μαλακία που σε πιάνει όταν βρίσκεσαι με τους κολλητούς? Ο καθένας το τοποθετεί στη καρδιά του διαφορετικά και για τον καθένα σημαίνει τα πάντα αλλά και τίποτα. Η παρακάτω ταινία μου ξύπνησε τρομερές μνήμες, καθώς είναι φτιαγμένο από παλιά καλά υλικά. Αυτά που μας έκαναν να αγαπήσουμε αυτό το άθλημα. Έξω από χορηγούς, έξω από το χρήμα που έπεσε αργότερα σε όλη τη snowboard σκηνή, έξω απ' όλα τα πρέπει και τα μη. Μόνο εμείς εκεί έξω...We Out There. Μια παρέα που θέλει να χτίσει αναμνήσεις. Όλα μέσα από εξαιρετικό snowboard και πολύ fun εκτός snowboard. Δυνατό και ωμό!
Riders: Ethan Morgan, Mario Kaeppeli και Flo Corzelius μαζί με μερικούς κολλητούς ακόμα...Ryan Scardigli, Frederick Thelen, Julian Pintarelli, Balint Hambalko, Q-Parks, Sebi Madlener, Philipp Haeberle, Philipp Romppel, Jakob Preischl, Alex Schiller, Martin Potocnik, Franco Marco Avi, Kilian "Barchen" Berkmueller, Daniel Diedrich.
Μπράβο σε όλους τους!