Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2013

ΙΟΥΝΙΟΥ  ΛΙΤΟΧΩΡΟ  ΣΥ.ΜΟ.ΛΙ.Π.
Στην πίστα των θεών !!

Από τον νότο στον βορρά μεταφέρεται το πολύχρωμο και πολύβουο σκηνικό του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Στην πίστα που θυμίζει αρχαίο θέατρο (Λιτόχωρο), στους πρόποδες του Ολύμπου, ο τοπικός ΣΥΜΟΛΙΠ ετοιμάζεται να υποδεχθεί του κορυφαίους έλληνες αθλητές αλλά και πληθώρα θεατών που διψούν για δυνατό θέαμα και συναγωνισμό.

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην ΜΧ2 και στον νεαρό Μανώλη Κρητικό (Yamaha, Πεντέλη) που δείχνει έτοιμος να κόψει την φόρα περσινού πρωταθλητή Δημήτρης Κοντολέτα (Yamaha, Ζαχάρω) ο οποίος όμως με την σειρά αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερα προετοιμασμένος αθλητής φέτος. Η έκπληξη αναμένεται από τον Βορειοελλαδίτη Γιώργο Αρβανίτη (Suzuki, Σέρρες) ενώ και οι Γιάννης Τουρατζίδης (Yamaha, Θεσσαλονίκη) και Αλέξανδρος Γεωργαντάς (Husqvarna, Κατερίνη) θα δώσουν τα πάντα μπροστά στο κοινό τους.

Ένας εναντίον τριών στην ΜΧ1, με τον Παναγιώτη Κουζή (Honda, Καλαμάτα) να πιέζεται πολύ αλλά να βρίσκει τις λύσεις στα προβλήματα που του δημιουργούν, ο επιθετικός αλλά ασταθής Μανώλης Σκύβαλος (Honda, Αγ.Νικόλαος), ο μεθοδικός αλλά όχι τόσο εκρηκτικός Δημήτρης Βαγγελάκος (Yamaha, Αθήνα) και ο ταχύτατος στις δοκιμές αλλά αναποτελεσματικός μέχρι σήμερα, στους αγώνες Γιώργος Ηλιόπουλος (ΚΤΜ, Αίγιο).

Προσθέστε τις πάντα απρόβλεπτες αψιμαχίες στην κατηγορία ΟΡΕΝ, το μοναδικό τετράτροχο θέαμα των Quad συνυπολογίστε και τον καιρό που δείχνει από τώρα ότι θα λαμπρύνει την εκρηκτική ατμόσφαιρα και ελάτε στην τελευταία Motocrossφιέστα πριν το καλοκαίρι την…

…Κυριακή 2 Ιουνίου στις 10:45, στο Λιτόχωρο