Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

3peat για τον Higashino στα X Games του Los Angeles

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - Μετά από φοβερή μάχη με τον Adam Jones και μια πρωτιά την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή,  τελειώνει η πρώτη μέρα χτές το βράδυ στα Los Angeles X Games. Ο Ιάπωνας αναβάτης Taka Higashino έχει κάνει το 3-peat στο Moto X Freestyle.








«Είναι τρελό," είπε o Higashino . «Προσπαθώ απλά το καλύτερό μου."

Με το Moto X Freestyle έληξε η ημέρα έναρξης του τελευταίου X Games στο Los Angeles. Μετά από 11 χρόνια στη πόλη των αγγέλων, τα X Games κινούνται για το 2014, σε μια νέα στάση στο Ώστιν,του Τέξας.

"Μετά το σημερινό αγώνα - ήταν πολύ δύσκολο, πολύ δυσκολότερο από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια", δήλωσε ο Jones. "Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουν ότι το Freestyle πήγε πολλά βήματα μπροστά στο LA και είμαστε πολύ ευτυχείς να δοκιμάσουμε κάτι νέο το επόμενο έτος στο Ώστιν."

Ο Higashino κέρδισε το πρώτο του Moto X Freestyle χρυσό στα X Games του Los Angeles το 2012. Κέρδισε και πάλι στο Foz do Iguacu, στη Βραζιλία, τον Απρίλιο.

Το Moto X Freestyle ακυρώθηκε λόγω καιρού στους αγώνες τόσο του Μονάχου όσο και της Βαρκελώνης.

Ο Higashino πήρε την πρώτια μετά από τα δύο runs στο τελικό της Πέμπτης, σημειώνοντας βαθμολογία 90,0 σ' ένα run που περιελάμβανε τo rock-solid backflip combo, που έχει γίνει υπογραφή του από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στο περσινό Moto X  Freestyle στο Λος Άντζελες

Απέδειξε ότι είναι το μεγαλύτερο σκορ της ημέρας, αλλά o Jones κατάφερε να ισοβαθμίσει στο 2ο run, και ο Higashino να ανταποκρίνεται ακόμη μια φορά, κερδίζοντας αρκετούς πόντους για να σπάσει η ισοπαλία σ' ένα run που έκανε ένα holy grab rock-solid flip, no hand flip, stripper Superman seatgrab combo, ένα indy air combo, kiss-of-death flip, Cordova flip και ένα lazy boy flip. Όλα αυτά του χάρισαν το 3ο συνεχόμενο χρυσό του.