Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

To Kayak φροντίζει τη γυναίκα

Kayak: Το sport που καίει 400 θερμίδες την ώρα!


Σήκω από το μηχάνημα κωπηλατικής και επωφελήσου από το σούπερ άθλημα που καίει θερμίδες και σου χαρίζει επίπεδη κοιλιά! Μάθε τα βασικά!
Μπες στο καγιάκ και κάψε 200 θερμίδες μέσα σε μισή ώρα, ενώ είσαι καθιστή. Υπάρχει κι άλλο... Η αίσθηση του νερού θα σε συναρπάσει!

Επιπλέον, με το διπλό κουπί γυμνάζεις το πάνω μέρος του σώματος πιο σκληρά από την κωπηλατική – που μεταφράζεται σε πιο δυνατή πλάτη, πιο επίπεδη κοιλιά και πιο σέξι ώμους. Απόβαλλε τον αέρα της πρωτάρας με αυτές τις συμβουλές:
  • Πρόσεξε την ασφάλεια Φόρα πάντα ένα σωσίβιο.
  • Ανέβα σωστά Βάλε το καγιάκ κατά το ήμισυ στο νερό, κάθισε στο κάθισμα και μετά σπρώξε προς το νερό. Αν είσαι σε εξέδρα, κάθε κάθισμα πριν καθίσεις – χαμηλώνοντας το κέντρο βάρους σου, θα αποφύγεις την πτώση.
  • Κάθισε ίσια. Αν γέρνεις προς τα πίσω, καταπονείς την πλάτη. Αν γέρνεις μπροστά, ασκείς πίεση στον αυχένα και τους ώμους.
  • Χρησιμοποίησε το μέσο κορμό. Όταν κωπηλατείς, λύγισε τους αγκώνες σου σε ορθή γωνία και περίστρεψε ολόκληρο τον κορμό.
  • Μείνε εντός πορείας Για να στρίψεις δεξιά, σπρώξε το κουπί στο νερό από την αριστερή πλευρά (κάνε το αντίστροφο αν θες να πας στην αντίθετη κατεύθυνση).