Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Και όμως είναι 9 μηνών έγκυος!!!

Η Emily Jackson 23 ετών στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όχι μόνο κέρδισε τους αγώνες ελεύθερου καγιάκ γυναικών που έλαβαν χώρα στον ποταμό Payette του Idaho των ΗΠΑ, αλλά κατάφερε να νικήσει ακόμη και την μέχρι τώρα παγκόσμια πρωταθλήτρια του ελεύθερου καγιάκ, την 31 έτους Claire O' Hara από την Αγγλία!
Πολλοί πίστεψαν πως η Emily ξόδεψε αρκετό χρόνο πίνοντας μπύρα όπως χιουμοριστικά ανέφερε ο εκφωνητής του παρακάτω video, αλλά στην παρούσα κατάστασή της, η μπύρα ή οποιοδήποτε άλλο αλκοολούχο ποτό, απαγορεύεται!



Γεγονός είναι πως η Τζάκσον, μια παγκόσμιας κλάσης αθλήτρια καγιάκ, συνέχισε να αγωνίζεται καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και έλαβε μέρος σε εφτά αγώνες, κερδίζοντας δύο φορές και τελειώνοντας στην πρώτη εξάδα, έξι φορές συνολικά. Όπως ανέφερε και η ίδια, η νίκη της έχει να κάνει με την χαλαρή στάση της και ότι δεν είχε καμία προσδοκία στο να κερδίσει αλλά ότι κατά βάθος μέσα της πίστευε πως όλα είναι δυνατά. Πρώτη σκέψη της υπήρξε το μωρό που κουβαλούσε μέσα της και μετά η βόλτα με τον ανταγωνισμό. Έχοντας το σώμα της συνηθίσει από τις καθημερινές προπονήσεις πριν απ' την εγκυμοσύνη, μη έχοντας επιπλοκές μέχρι σήμερα και με συγκεκριμένες οδηγίες απ' τους γιατρούς, το μωρό (αγόρι), δεν διέτρεχε κάποιο κίνδυνο. Και όπως χιουμοριστικά ανέφερε, το μόνο που την ανησυχεί, είναι πως ο μικρός μόλις γεννηθεί, θα θέλει επιπλέον λίκνισμα για να τον πάρει ο ύπνος!

Δεν χωρά αμφιβολία λοιπόν, πως ακόμη ένας αθλητής καγιάκ επρόκειτο να γεννηθεί!



Edit by Melina