Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Ο Adam Kun πανυγηρίζει τη πρωτιά στο Bmx Flatland World Champion 2013

Ο "master" στο BMX Flatland Adam Kun, άρπαξε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κολωνία της Γερμανίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, απέναντι στους καλύτερους riders του κόσμου.
Με άψογες εκτελέσεις, που αποτελούνταν από διάφορα combos και switches, όπως κανείς άλλος, ήταν μια προφανής επιλογή για τους κριτές!







"Μετά τη νίκη το 2010 στην Κολωνία, ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα να σταθώ στην κορυφή του βάθρου και πάλι. "- Είπε ο Adam γυρίζοντας στην πατρίδα του την Ουγγαρία, όπου μόλις άρχισε να συνειδητοποιεί το νέο του World Flatland 2013 τίτλο του Πρωταθλητή. - "Τη νύχτα πριν από τον τελικό, είχα πυρετό και δεν ήμουν σίγουρος αν μπορώ να κάνω bmx και να είμαι σε θέση να οδηγήσω την επόμενη μέρα, αλλά συγκεντρώθηκα πάρα πολύ και με ωραίες κινήσεις έβγαλα μερικά από τα κόλπα που με χαρακτηρίζουν.

Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν το run μου τελείωσε, γιατί ήξερα ότι έκανα το καλύτερό μου σε αυτή την κατάσταση. Μετά ήταν όλα στο χέρι των κριτών"
BMX Worlds Pro Flatland 2013 Τελικά Αποτελέσματα

1. Adam Kun [Ουγγαρία]
2. Dominik Nekolny [Τσεχία]
3. Matthias Dandois [Γαλλία]

Δείτε το φοβερό recap video με τα χορευτικά του Adam