Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Kitesurf World Cup 2013 - St Peter - Ording Γερμανία

Η 4η στάση του έτους του freestyle PKRA World Tour 2013 είναι μόλις μια ημέρα μακριά από το Saint Peter-Ording, στη Γερμανία.
Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς με 52.000 χρηματικό έπαθλο, για τους διαγωνιζόμενους στο freestyle και slalom. Η προσέλευση για την εκδήλωση αυτή είναι πάντα εκπληκτική με πάνω από 100 kitesurfers από όλο τον κόσμο στην εγγραφή. Η πρόγνωση είναι ήδη καλή και απ' ότι φαίνεται η δράση θα ξεκινήσει από την 1η μέρα.



Η μάχη στο freestyle θα είναι πραγματικά εντυπωσιακή με τον Alex Pastor να έχει ακόμα το προβάδισμα, αλλά με τον Youri Zoon πραγματικά καλό στην Ιταλία, να ψάχνει την 1η νίκη της σεζόν. Από την πλευρά των κοριτσιών η Gisela Pulido είναι μπροστά, αλλά η Karolina και η Bruna να ακολουθούν κατα πόδας.
Αυτή θα είναι η εκδήλωση slalom της σεζόν και ο Bryan Lake από τις ΗΠΑ θα είναι εδώ για να υπερασπιστεί την θέση του στην κατάταξη.Η εκδήλωση αναμένεται θεαματική και ίσως δούμε και κάποιο live από το event, γι αυτό μείνετε συντονισμένοι.
Παρακάτω είναι ο πίνακας με το πρόγραμμα αναλυτικά.