Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Ο Κοκκαλάνης πήρε το Ευρωπαικό στο RS X του Winsurf σπίτι του!

Μια εβδομάδα σκληρής μάχης στο Crocodiles de L’Elorn Club του Brest στη Γαλλία και ανάμεσα σε 300 πρωταθλητές, που όλοι ήλπιζαν να πάρουν τον Ευρωπαικό τίτλο στο RS X και RS one, ήρθαν τα πλατιά χαμόγελα για τον Έλληνα αναβάτη του windsurf!







Αυτό δεν ήταν εύκολο κατόρθωμα για οποιοδήποτε από τους πρωταθλητές, καθως το επίπεδο του συνόλου των στόλων ήταν πολύ υψηλό και οι περισσότεροι από τους windsurfers έπρεπε να τα δώσουν όλα μέχρι και το τέλος του τελευταίου αγώνα. Οι καιρικές συνθήκες τους κράτησαν σε εγρήγορση, αφού ο άνεμος ήταν εύστροφος και δεν υπήρχε κανένα περιθώριο για λάθος. Όλοι ήταν στην κόψη του ξυραφιού για να μάθουν ποιος θα βγει πρώτος στην τελική κατάταξη της εκδήλωσης και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το ίδιο.



Μια ηλιόλουστη μέρα όμως ήρθε για τα γαλανόλευκα χρώματα, καθώς ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, πήρε την πρώτη θέση στο RS X ανδρών και βέβαια τον Ευρωπαικό τίτλο. Δύσκολη αλλά τεράστια νίκη του Κοκκαλάνη καθώς ηγήθηκε του 2ου στην κατάταξη Ισραηλινού Shahar Zubari. Μια ανάσα πίσω βρέθηκε ο επίμονος Pierre Le Coq, που κυνήγησε το βάθρο μέχρι τέλους και τα κατάφερε.
To XSA.gr εύχεται στο Βύρωνα πάντα τέτοια!