Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Βάρκιζα windsurfing Long Distance Νέα Ημερομηνία 29-30 Ιουνίου !

Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες (βάση της μετεωρολογικής πρόγνωσης) που θα επικρατούν το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου κρίνονται ακατάλληλες για την διεξαγωγή του αγώνα Varkiza Long Distance, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΒΒ.

Ο αγώνας μετατίθεται για τις 29-30 Ιουνίου. 


Πιστεύουμε πλέον ότι   μετά από δύο συνεχόμενα    Long Distance έχετε αποκομίσει μια σχετική εμπειρία και ύστερα από εκλύσεις πολλών αθλητών που συμμετείχαν και θα συμμετέχουν στον αγώνα, αποφασίσαμε να προσθέσουμε παραπάνω μίλια    χωρίς όμως να μεγαλώσουμε την απόσταση. Αυτό σημαίνει ότι τα    slalom , formula , rsx    θα πρέπει να κάνουν τη διαδρομή παραπάνω από μια φορά, ενώ freeride , νέοι ( bic techno ) και γυναίκες από μία φορά. Όποιοι    διαθέτετε εξοπλισμό   freeride αλλά παρ’ όλα αυτά επιθυμείτε να κάνετε όσους γύρους θα κάνουν τα slalom και formula , τότε θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στην κατηγορία slalom . Ο αριθμός των γύρων θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες και θα γίνει γνωστός στη συγκέντρωση των αθλητών όπου θα πραγματοποιείτε κάθε πρωί πριν τον αγώνα.




για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ....