Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Το Πρωτάθλημα Ευρώπης και Αφρικής Water Ski ξεκίνησε στα Ιωάννινα

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες ξεκίνησε  σήμερα στη λίμνη των Ιωαννίνων, το Πρωτάθλημα Ευρώπης και Αφρικής θαλασσίου σκι, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 8 Σεπτεμβρίου.









Σήμερα  4/9 οι αγώνες  ξεκίνησαν με τα Ομαδικά αγωνίσματα, στα οποία συμμετέχουν οι 8 καλύτερες ομάδες της περσινής χρονιάς. Συγκεκριμένα θα αγωνισθούν 3 αθλητές και αθλήτριες από την Γαλλία, Λευκορωσία, Τσεχία, Μ. Βρετανία, Ιταλία, Ρωσία, Γερμανία και Σουηδία. Η τελετή ενάρξεως θα οργανωθεί στην Πλατεία Μαβίλη την Τετάρτη 4/9/13 στις 8 το βράδυ με παρέλαση των αθλητών και ζωντανή μουσική.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 8.30 ξεκινούν οι προκριματικοί γύροι των ατομικών αγωνισμάτων, ενώ το Σάββατο 7/9 θα πραγματοποιηθούν οι Τελικοί του αγωνίσματος των Φιγουρών.

Την Κυριακή 8/9 το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς των αγωνισμάτων του σλάλομ και του άλματος και τις απονομές.

Το επίσημο δείπνο θα παρατεθεί στο εστιατόριο ΟΜΙΛΟΣ την Κυριακή το βράδυ. Θα ακολουθήσει πάρτυ για τους αθλητές με μουσική επιμέλεια από τον Γιώργο Γάκη.

Στο πρωτάθλημα, η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη και οι διοργανωτές έχουν προβλέψει για τους θεατές, κυλικείο, εστιατόριο, σκεπαστές κερκίδες, χώρο parking, happenings και επιδείξεις.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν εξολοκλήρου μέσω διαδικτύου με ζωντανή εικόνα από το σκάφος του αγώνα, αλλά και τους εξωτερικούς χώρους, ενώ από την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα αναμεταδίδονται τα αποτελέσματα.

Παρακολουθείστε τους αγώνες live