Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Red Bull Rising Hihg 2013

15.000 θεατές του wakeboard στο Margellan-Terassen στο Αμβούργο είδαν τη νίκη του Raph Derome (CAN) στο UNIT Parktech Wakeboardroller. Ο Nico von Lerchenfeld (GER) κέρδισε το «Swatch Best Style Award" μέσω ζωντανής ψηφοφορίας. 16 από τους καλύτερους wakeboarders του κόσμου έδωσαν τα καλύτερά τους σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση για το κοινό και πραγματοποιησαν κάποια τεράστια αλλά και στυλάτα κόλπα.







Όλοι οι αθλητές απολαμβάνουν την επίσκεψή τους στο Αμβούργο αφού διαμένουν σε δικό τους ιδιωτικό ιστιοπλοϊκό σκάφος και είχαν σχεδόν μια εβδομάδα καιρό για να προπονηθούν ώστε να είναι έτοιμοι για το Red Bull Rising High. Εκτός από κάποια εντατική προπόνηση, το πλήρωμα είχε αρκετό χρόνο για να ευχαριστηθεί και πολλές δραστηριότητες αναψυχής και να γνωρίσουν το παγκοσμίως διάσημο Hamburg Kiez.
Στο ίδιο το γεγονός τώρα υπήρξε ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο tricks με τα κυριώτερα σημεία, όπως π.χ. το 1080 από τον Raph Derome και ένα διπλό halfcab roll από τον Brenton Priestly. Το Red Bull Rising High είναι σίγουρα η αρχή μιας νέας εποχής για το wakeboard και το εμπόδιο θα ωθήσει το άθλημα σε μεγαλύτερα, ψηλότερα και πιο τεχνικά κόλπα.