Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο|2ος αγώνας του 4th Hellenic SUP CUP

O 2ος αγώνας του 4th Hellenic SUP CUP πλησιάζει.








 
Την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014, το Ολυμπιακό Κωπηλατoδρόμιο του Σχοινιά θα ανοίξει τις πύλες του για πρώτη φορά σε έναν αγώνα SUP. Οι συμμετέχοντες θα είναι οι τυχεροί που θα ζήσουν αυτή την εμπειρία ενός αγώνα σε αυτόν τον εντυπωσιακό χώρο, που θα μας φιλοξενήσει για πρώτη φορά, αλλά και που φιλοδοξούμε να γίνει θεσμός.

 
Ετοιμαστείτε για το απόλυτο Flat Water Racing.
                                 
Θα διεξαχθεί αγώνας Long Distance μήκους περίπου 5 km
 
Για πρώτη φορά οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγωνιζόμενους από απόσταση αναπνοής και να θαυμάσουν τη δύσκολη προσπάθειά τους.
 
Μερικές πληροφορίες για τον στίβο:
 
Η έκταση του κωπηλατοδρομίου είναι 9 Κm² κι αποτελείται από τον υγρότοπο, τη Μακαρία πηγή, θαμνώνες, μια βραχώδη χερσόνησο κι αμμοθίνες, ενώ το θαλάσσιο μέρος (οικοσύστημα ποσειδωνίας) καταλαμβάνει 4 Κm² . Οι φυσικοί πόροι της περιοχής την καθιστούν ως ένα τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και οικολογικής αξίας, ιδανικό για αναψυχή και εκπαίδευση. Η ιδιαιτερότητα της περιοχής τονίζεται από την ευαίσθητη και διαταραγμένη ισορροπία μεταξύ γλυκού επιφανειακού, θαλάσσιου και υπόγειου νερού.
 
Το νερό είναι υφάλμυρο, με μέγιστο βάθος 2,5m, έχει αρκετά καλάμια και φύκια και φιλοξενεί μικρά ζώα, π.χ νερόφιδα, βατράχια, νεροχελώνες, πάπιες, νερόκοτες, κύκνους κλπ. Είναι ακίνδυνα, μάλλον εμείς θα τα τρομάξουμε και όχι το αντίθετο. Φήμες λένε ότι ο διάσημος κροκόδειλος Σίφης φυγαδεύτηκε από την Κρήτη στο κωπηλατοδρόμιο αλλά η πληροφορία δεν έχει διασταυρωθεί ακόμα.
 
Στο χώρο θα λειτουργεί την ημέρα του αγώνα Καντίνα για την οποία δεν γνωρίζουμε τις δυνατότητές της, γι'αυτό συνιστούμε σε όλους τους συμμετέχοντες και θεατές να φέρουν μαζί τους νερό, αναψυκτικά και ότι άλλο επιθυμούν. Η θερμοκρασία που επικρατεί είναι υψηλή και σε συνδυασμό με την υγρασία του χώρου γίνεται ακόμη πιο έντονη.
 
Θερμή παράκληση να φροντίσουμε να μην επιβαρύνουμε τον υδάτινο καθώς και τον χερσαίο χώρο του κέντρου με σκουπίδια.
 
Στις εγκαταστάσεις του κέντρου υπάρχουν αποδυτήρια και τουαλέτες.
 
Οι θεατές θα μπορούν να κάθονται στις κερκίδες καθώς και να κινούνται στους δύο παράλληλους δρόμου εκατέρωθεν του στίβου με τα πόδια. Στους δύο αυτούς δρόμους δεν επιτρέπεται η στάθμεση και η κίνηση των οχημάτων.
 
Όλα τα οχήματα θα σταθμεύσουν στο πάρκιγκ έξω από την πήλη εισόδου. Μόνο τα αυτοκίνητα που μεταφέρουν σκάφη θα μπορέσουν να εισέρθουν και να σταθμεύσουν εντός του κωπηλατοδρομίου.
 
Πρόγραμμα
 
10:30 – 11:30 : Registration στηνΕπιτροπή.
 
12:00: Supers Meeting
 
12:45: Εκκίνηση αγώνα
 
14:00: Γεύμα για τους αθλητές
 
15:00: Απονομή
 
16:00: Λήξη event
 
Προσοχή
 
1. Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ δηλώσεις συμμετοχής. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να στείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη με γνήσιο υπογραφής, και Ιατρική βεβαίωση) καθώς και να έχουν παραλάβει το Lycra με τον αριθμό τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25.7.14 ώρα 20:00. Για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.
 
2. Εκτός από τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα, πρέπει να μας δηλώσετε συμμετοχή και στον συγκεκριμένο αγώνα του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου της Κυριακής 27.7.2014, τηλεφωνικά (τηλ 2106856946, Υπεύθυνος Μάνος Μαυρομάτης) ή on-line  ΕΔΩ.
 
3. Όσοι έχετε ήδη συμμετάσχει στον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος, πρέπει  απλώς να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στον αγώνα του Κωπηλατοδρομίου τηλεφωνικά ή on-line  ΕΔΩ.
 
4. Εκκίνηση την ημέρα του αγώνα θα μπορέσουν να πάρουν μόνο όσοι είναι γραμμένοι στη λίστα αθλητών, δηλαδή μόνο όσοι έχουν κάνει Registration και Δήλωση συμμετοχής για τον συγκεκριμένο αγώνα.
 
5. Όλα τα παιδιά πρέπει να φορούν σωσίβιο.
 
7. Κόστος συμμετοχής 20€
 
8. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη ξεχάσετε το Lycra σας. Προκαλείτε μεγάλη αναστάτωση στην επιτροπή και στη διεξαγωγή αποτελεσμάτων και γι'αυτό το κόστος για να πάρετε καινούργιο θα είναι 40€
 
 Για δεύτερη χρονιά μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι εταιρίες BIC® και Naish.
 
Με τα φτερά του Red Bull
 
Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ