Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Κέα (Τζιά) Stand Up Paddle Surfing Race 2013

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία για 2η συνεχή χρονιά οι αγώνες όρθιας σανιδοκωπηλασίας στο νησί της Τζιας. Οι συμμετέχοντες – αρχάριοι και προχωρημένοι – έτρεξαν το fun race την πρώτη ημέρα με αγώνα σκυταλοδρομίας, αγώνα αντοχής 4χμ και 2 αγώνες ταχύτητας των 300μ την 2η ημέρα.

Νικητές στην κατηγορία race ανακηρύχθηκαν οι: Γιώργος Φράγκος (1ος), Γιώργος Κωσταντής (2ος) και Πέτρος Φροντιστής (3ος). Στην κατηγορία surf οι: Γιώργος Κοσμαδάκης (1ος), Μάνος Μαυρομμάτης (2ος) και Θωμάς Ζαλώνης (3ος). Στην κατηγορία Γυναικών οι: Βικτώρια Αλπούς (1η), Άρτεμις Παναγή (2η) και Αντωνία Παπαϊωάννου (3η).

Η επιτυχία της διοργάνωσης οφείλεται στην συνδυασμένη δράση των τοπικών φορέων, επαγγελματιών και εθελοντών του νησιού, καθώς και των χορηγών, που πλαισίωσαν τα έπαθλα των νικητών αλλά και τις παράλληλες δραστηριότητες του διημέρου.

Δείτε μερικές στιγμές













Το κείμενο και οι φωτογραφίες επιλέχτηκαν απο την σελιδα στο Facebook Kea Island Stand Up Paddle Surfing Race 01-02 June 2013

ΠΗΓΗ: facebook.com
supsup racesurfτζια