Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Από το Καστελόριζο στη Λεμεσό με SUP

Πλήθος κόσμου περίμενε με ανυπομονησία στην παραλία του Ιστιοπλοϊκού κέντρου στη Λεμεσό τον Κώστα Συμεωνίδη να καταφτάσει πάνω στο SUP του.
 





Ο Κώστας καταχειροκροτήθηκε για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε κωπηλατώντας 400 χιλιόμετρα από το Καστελόριζο μέχρι την Λεμεσό πάνω στην σανίδα του. Το εγχείρημα είχε φιλανθρωπικό σκοπό με το σύνθημα “Κωπηλατώ για τη ζωή, κωπηλατώ για τα παιδιά".

 
sup simeonidis
 
sup simeonidis
 
 
Ο κύπριος αθλητής κατάφερε με μεγάλη δυσκολία, κωπηλατώντας καθημερινώς για 12 ώρες και για έξι συνεχόμενες ημέρες, να διανύσει αυτή την πολύ μεγάλη απόσταση και να φέρει σε πέρας με επιτυχία το δύσκολο εγχείρημα.
 
sup greece


Ο πρόεδρος του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής έδωσε στον Κώστα Συμεωνίδη και στους συνοδούς του τιμητική πλακέτα ενώ ο κύριος Συμεωνίδης, παρέδωσε στον πρόεδρο επιταγή 24.000€, ποσό που συγκεντρώθηκε με σκοπό στις έξι ημέρες που ο Κώστας κωπηλατούσε για την ενίσχυση του έργου του φιλανθρωπικού οργανισμού.
 

sup simeonidis
 
Ένα μεγάλο Μπράβο στον Κώστα Συμεωνίδη καθώς και σε όλη την ομάδα υποστήριξης.
ΠΗΓΗ: http://sups.gr