Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Αγώνας SUP 2014 στη Διώρυγα της Κορίνθου

Η ώρα για τον μεγάλο τελικό του 4th Hellenic SUP Cup 2014 έφτασε.








 
Ο ομορφότερος αγώνας της χρονιάς, η μεγαλύτερη γιορτή του SUP, θα λάβει χώρα την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στη Διώρυγα της Κορίνθου.
 
Ένας αγώνας τόσο ιδιαίτερος όχι μόνο για την ανάδειξη των Ελλήνων Πρωταθλητών, αλλά και για τα συναισθήματα που γεννιούνται σε κάθε SUPer που κωπηλατεί μέσα στον ιστορικό Ισθμό.
 
Η Διώρυγα του Ισθμού είναι μοναδική στον κόσμο και λίγοι έχουν την ευκαιρία να την διασχίσουν με SUP.


Φέτος ανάμεσα σε αυτούς στους τυχερούς, θα βρίσκονται και αρκετοί που θα ταξιδέψουν από διάφορες χώρες της Ευρώπης για την μοναδική αυτή ευκαιρία. Μην χάνετε λοιπόν καιρό και δηλώστε τη συμμετοχή σας για την μεγαλύτερη γιορτή του SUP στην Ελλάδα, που θα σηματοδοτήσει και το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου για φέτος.
 
 


Προσοχή

1. Δηλώσεις συμμετοχής για τον Τελικό του Ισθμού θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 17.10.2014 ώρα 15:00. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή on-line ΕΔΩ ή τηλεφωνικά στο 210 6856946 (Μάνος Μαυρομμάτης)
 
2. Εκκίνηση την ημέρα του αγώνα θα μπορέσουν να πάρουν μόνο όσοι είναι γραμμένοι στη λίστα αθλητών, δηλαδή μόνο όσοι έχουν κάνει Registration και Δήλωση συμμετοχής για τον συγκεκριμένο αγώνα.
 
3. Κόστος συμμετοχής 20€
 
4. Η ακριβής ώρα εκκίνησης του αγώνα καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα του event θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, όταν πλέον θα είναι γνωστή η φορά του ρεύματος.
 
5. Όσοι αθλητές επιθυμούν γεύμα για τους συνοδούς τους, μπορούν να δηλώσουν τα επί πλέον άτομα στη Δήλωση συμμετοχής τους. Κόστος γεύματος 15€
 
Δείτε ΕΔΩ περισσότερα


WILD CARD για τον Αγώνα του Ισθμού της Κορίνθου



Για τους φίλους του SUP που δεν έχουν συμμετάσχει σε κάποιον από τους προκριματικούς του 4th Hellenic SUP CUP 2014 θα δοθεί η ευκαιρία της συμμετοχής στον μεγάλο τελικό, ώστε να μπορέσουν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία της διάσχισης του ιστορικού καναλιού με τα SUP τους.
 
Όλοι οι αγωνιζόμενοι με Wild Cards θα λάβουν τη θέση κατάταξης στον αγώνα του Ισθμού, θα είναι όμως εκτός συναγωνισμού για το Πρωτάθλημα.
 
Δεν θα επηρεάσουν τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος και δεν θα μπουν στο Ranking List.
 
Το κόστος συμμετοχής θα είναι 60€.
 
Όλοι οι συμμετέχοντες με Wild Cards, θα πρέπει να αποστείλουν την Υπεύθυνη Δήλωση και την Ιατρική Βεβαίωση το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17.10.14 ώρα 15:00
ΠΗΓΗ: http://sups.gr/