Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

3o Hellenic Sup Cup 2013

Τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα του 3ου Hellenic Sup Cup 2013 στη Λούτσα.

Με τον άνεμο εχθρό αλλά και σύμμαχο συγχρόνως, πήραν εκκίνηση οι 83 αθλητές που συμμετείχαν στον 1ο αγώνα του 3rd Hellenic SUP CUP 2013, στην παραλία του Αγ.Νικολάου της Λούτσας.

Με τους αναβάτες όλους στη σειρά, ντυμένους με τα πορτοκαλί lycra της διοργάνωσης, δόθηκε η πιο θεαματική εκκίνηση στην ιστορία του Ελληνικού SUP.

Κανείς δεν λύγησε από την απόσταση των 6,4 ναυτικών μιλίων, ούτε από τα κύμματα που μεγάλωσαν αρκετά μετά το ½ της διαδρομής και όλοι άξια έφτασαν στη γραμμή του τερματισμού. Πέρασαν τη χοάνη και την αψίδα της Red Bull, που ήταν στημένη στη μέση του κόλπου της Βραυρώνας, νιώθοντας τη χαρά και την ικανοποίηση του τερματισμού, άλλοι για το χρόνο και το αποτέλεσμα και άλλοι για το ακατόρθωτο που κατάφεραν να φέρουν σε πέρας.

3o Hellenic Sup Cup 2013 - Οι νικητές © Sup

Πρώτος τερμάτισε ο "συνήθης ύποπτος" Γιώργος Φράγκος, με δεύτερο τον Βασίλη Κασκαμπά και τρίτο τον Φροντιστή Πέτρο.
Οι αθλητές επέστρεψαν γρήγορα με το πούλμαν της διοργάνωσης πίσω στο χώρο του αγώνα.

Πολλές ομάδες, μεγάλος συναγωνισμός και πολύ έντονη η παρουσία των παιδιών, κυρίως αυτών της ομάδος του Γιώργου Φράγκου από την Άνδρο. Φτάσαμε έτσι στον τελικό με 2 ομάδες ανδρών και 2 παιδών να διεκδικούν τον τίτλο του νικητή της σκυταλοδρομίας, που τελικά κατέληξε στην ομάδα ανδρών της Άνδρου (Γ.Φράγκος, Δ.Κωσταντής, Γ.Κωσταντής, Χ.Σαβάκης).

Η επιλεγμένη μουσική των D.J της Red Bull, έντυσε μουσικά τον αγώνα, το light speakage του Timothy κάλυψε, παρουσίασε ενημέρωσε το κοινό για τα δρώμενα, τους χορηγούς και τους επόμενους αγώνες. Ο Peter Bramwell και το Meltemi Watersport καθώς και ο Γιώργος Φράγκος και το We SurfIn, έδωσαν ανοιχτές προσκλήσεις σε όλους για τα επόμενα events, στο Μυλοπότα της Ίου στις 24-25 Αυγούστου και στο Κυπρί της Άνδρου στις 8 Σεπτεμβρίου.