Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

VIDEOGRASS: The Last Ones...Snowboard Teaser

Από Αύγουστο χειμώνα λέει...Γι αυτό Snowboard γιατί κι εμείς το πεθυμήσαμε λίγο!










Η εποχή που το ένα snowboard teaser βγαίνει μετά το άλλο, σα να ξεκινάει η κυνηγετική περίοδος ένα πράμα. Σαν καλοί κυνηγοί λοιπόν, σας βρίσκουμε τα καλύτερα!
Videograss. Τι να πρωτοπείς γι αυτή την εταιρεία! Κάθε χρόνο και καλύτερη...Φέτος σίγουρα θα είναι η χρονιά της, αφού κατάφερε να μαζέψει οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε rider αυτή την εποχή και βάζοντας το μαγικό της ραβδάκι θα μας παρουσιάσει στις 15/9 το "The Last Ones". Ένα project που πραγματικά κρατάει τη snowboard κουλτούρα ζωντανή. Είναι από αυτά που βλέπεις και θες να αρπάξεις τη σανίδα και να τρέξεις σε κάποιο χιονισμένο βουνό...κι ας είναι Αύγουστος και το βλέπεις από το ipad στη παραλία!
Είπαμε μια από τις καλύτερες 'μαζώξεις' snowboarders...Bryan Fox, Danimals, Danny Larsen, Darrell Mathes, Gus Engle, Jake Kuzyk, Jake Olson Elm, Joe Sexton, Jonas Michilot, Jordan Mendenhall, Justin Fronius, Keegan Valaika, Nick Dirks, Scott Stevesn, Zac Marben και ο προσωπικά αγαπημένος μου Chris Bradshaw.