Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Παγκόσμια Ημέρα Snowboard 2013 : Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε

Η 8η έκδοση της Παγκόσμιας Ημέρας Snowboard πλησιάζει γρήγορα!

Φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι μεγάλοι παίκτες του snowboard από όλο τον κόσμο, ενώνουν τις δυνάμεις τους. Μέχρι τώρα υπάρχουν περισσότερες από 85 εκδηλώσεις σε σχεδόν 30 χώρες , εκατοντάδες δωρεάν δραστηριότητες ανοικτές σε όλους, προκειμένου να καταστεί η Κυριακή 22 Δεκεμβρίου μια εξαιρετική ημέρα!

Δημιουργήθηκε από τις EuroSIMAWorld Snowboard Federation και Outdoor Sports Valley, σε συνεργασία με τις SnowSports Industries America, Core Power Asia και TTR Pro Snowboarding, ο στόχος της διεθνούς αυτής εκδήλωσης είναι να προσφέρει σε όλους, την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτή τη μια και μοναδική δωρεάν μέρα, για να ανακαλύψουν τις χαρές του snowboard.

Για όποιον έχει σκοπό να ταξιδέψει και να είναι σε κάποιον από τους προορισμούς που θα δείτε παρακάτω, ένα απίστευτο πρόγραμμα σας περιμένει : δωρεάν μαθήματα για τους νεοεισερχόμενους, διαγωνισμοί, επιδείξεις, δοκιμές εξοπλισμού, προβολές ταινιών, μπάρμπεκιου, πάρτι και συναυλίες, όλα σε μια εορταστική, ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα :

- Ευρωπαϊκές χώρες που απάντησαν στην πρόσκληση, για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας snowboard (WSD), Αυστρία, Βουλγαρία, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Ουγγαρία, Ιταλία, Λετονία,  Λιθουανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Δημοκρατία της Μολδαβίας, Ρουμανία, Σερβία, η Ισπανία, η Σλοβακία, η Ελβετία , η Τουρκία , και η Ουκρανία .

- Ενώ η Γαλλία θα γιορτάσει με 16 events! Λίγο πιο πίσω η Βόρεια Αμερική με πάνω από μια ντουζίνα γεγονότα στις ΗΠΑ και τον Καναδά .

- Ως συνήθως, η Κίνα θα ενταχθεί στην περιπέτεια και έχει 7 γεγονότα που έχουν ήδη καταχωρηθεί.

- Ο υπόλοιπος κόσμος συμμετέχει εξίσου, δεδομένου ότι θα είναι δυνατόν να γιορτάσουν το snowboard στη Ρωσία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, ακόμη και στο νότιο ημισφαίριο με 2 εκδηλώσεις στη Βραζιλία!
Δυστυχώς ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό κάτι από Ελληνικής πλευράς.


Για να ανακαλύψετε τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται, ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα του WSD : www.world-snowboard-day.com

Και για να πάρετε μια γεύση από την τρελή μέρα που έρχετε, με ένα μήνυμα από τον Xavier De Le Rue, επίσημο πρεσβευτή για την 8η διοργάνωση.