Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Επιτρέπεται η χρήση μαριχουάνας από τους skier!

Η WADA - World Anti Doping Agency - είναι αυτή που τώρα επιτρέπει στους σκιέρ να καπνίζουν μαριχουάνα περισσότερο από ποτέ.

"Η μαριχουάνα επιτρέπεται για τους Ολυμπιακούς σκιέρ" Η WADA συνεδρίασε το Μάιο για να επανεξετάσει το δικαίωμα της λήψης μαριχουάνας από τους αθλητές. Το όριο των επιτρεπόμενων "κανναβινοειδών" στο σώμα, κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής έχει αυξηθεί κατά δέκα φορές, από 15 νανογραμμάρια ανά χιλιοστόλιτρο σε 150 ng / mL.

Αυτά τα νέα όρια ισχύουν για τις εβδομάδες που προηγούνται των αγώνων όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Οι αθλητές δοκιμάζονται κατά τη διάρκεια απρόσμενων επισκέψεων πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Αυτές οι αλλαγές βασίζονται στην ιδέα ότι η μαριχουάνα είναι ένα αμιγώς ψυχαγωγικό ναρκωτικό χωρίς να ενισχύει την απόδοση των ικανοτήτων. Έτσι, εκτός και αν είσαι ο Popeye και το pot σου είναι το σπανάκι σου, αυτό δεν θα αλλάξει τις συνθήκες ανταγωνισμού καθόλου ... Ή θα αλλάξει?

Αυτό όμως σημαίνει μερικά πράγματα για γεγονότα όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες.... Πρώτον, το στυλ θα είναι σε αφθονία ... # Swag. Δεύτερον, κατά τις ημέρες που προηγούνται των αγώνων οι αθλητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν μαριχουάνα σα μηχανισμό αντιμετώπισης για να ηρεμήσουν τα νεύρα τους. Σε μια εκδήλωση τόσο μεγάλη, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες - ή οποιοδήποτε άλλο διαγωνισμό υπό τη δικαιοδοσία της WADA - αυτό θα μπορούσε να σημάνει έναν κόσμο διαφορετικό, πιο χαλαρό!.

Τι σημαίνει αυτό για το χρονικό διάστημα μεταξύ των αγώνων? Good times, my friend ... good times...