Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Flo Marfaing ένας Γαλλογερμανός skateboarder στην Αθήνα

Με Γαλλογερμανική καταγωγή, Flo Marfaing είναι ένας φίλος από τα παλιά που είκοσι χρόνια τώρα που ασχολείται με το skate θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ονόματα του χώρου γνωστός για την εκπληκτική δεξιοτεχνία του. Γελαστός, χαλαρός και καλοπροαίρετος σαν χαρακτήρας, επισκέφτηκε για μια ακόμη φορά τη πόλη μας με την ευρωπαϊκή ομάδα της Vans Footwear και η A.V. βρήκε την ευκαιρία να του κλέψει μερικές σκέψεις του.
 
 
O Flo Marfaing crooked με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαρωνίδας
 
«Είμαι ενθουσιασμένος που ξαναβρίσκομαι σε μια πόλη που λατρεύω και θέλω να επιστρέφω συχνά γιατί η Αθήνα είναι από τις πιο αγαπημένες μου και πιστέψτε με έχω γυρίσει πολλές στη ζωή μου. Πέρα από την ευκαιρία που έχω να δω παλιούς φίλους εδώ και να κάνω καλό skate απολαμβάνω και όλα τα άλλα καλά της πόλης όπως το φαγητό και φυσικά ο τέλειος ήλιος. Η πόλη σας με κάνει να νιώθω πάντα σαν το σπίτι μου και πάντα συνεχίζει να με εκπλήσσει η φιλοξενία των ανθρώπων και η χαρούμενη παρέα τους.
 
 
 O Flo σε switch bs tail slide
 
Εδώ και ένα χρόνο τώρα έχω ξεκινήσει μαζί με έναν φίλο μου μια νέα εταιρεία με grip tape με το όνομα «Souljah» έχοντας επιλέξει την καλύτερη ποιότητα για το grip tape ώστε να υπάρχει η σωστή απόδοση που αναζητά ένας skater. Η εταιρεία έχει ήδη εξαπλωθεί σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες όπως Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία κ.α. κι εδώ σ αυτό το ταξίδι μου στην Αθήνα γνώρισα τον Alex με τον οποίο ξεκινήσαμε μια πρώτη συνεργασία της Souljah με το μαγαζί Ministry of Concrete. Την ομάδα μας αποτελούν φίλοι που έχουν δώσει πολλά στο skateboarding όπως ο Alex Carolino, ο Bastien Salabanzi, ο Luy pa Sin, ο Danny Wainwright, ο Jan Meusen, ο Nissen Oyvind, ο Carlos Wong αλλά και ο δικός σας από τη Θεσσαλονίκη Θωμάς Κολούσης μαζί με άλλους true skaters που πίστεψαν σ αυτό που ξεκινήσαμε.
 


O Flo se switch inward hell flip έξω από το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού
 
 
Παρακολουθώ το επίπεδο skate στην Ελλάδα και πραγματικά με εντυπωσιάζει γιατί βελτιώνεται συνεχώς, το πιο καλό όμως είναι ότι βλέπω skaters από την Αθήνα να έρχονται συχνά στην Βαρκελώνη και να συνεχίζουν να κάνουν skate παρά τα χρόνια που περνούν. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και ιδιαίτερα την Vans που χάρη σ αυτή είχα την ευκαιρία να ξανάρθω στην αγαπημένη μου πόλη».

 
 
Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία του Flo στο Facebook

Δείτε και ένα απο τα  καταπληκτικά video