Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Βρέθηκε ο skater που θα πάει Λονδίνο με την Red bull

O Μάνος Κυριακούσης είναι τελικά ο skater που μαζί με τον Giorgio Zavos θα απολαύσουν ένα τριήμερο skate session στο House of Vans στο Λονδίνο!









 
Από τις 25 Νοεμβρίου, rookie skaters έως 18 ετών απ' όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα τριήμερο skate session στο House of Vans του Λονδίνου με τον Giorgio Zavo. Στα πλαίσια του Under My Wing project, το μόνο που χρειαζόταν, ήταν να στείλουν ένα video με τα καλύτερά τους trick, για να κερδίζουν τις εντυπώσεις του filmer Κώστα Μάνδυλα, του Billy Gee και του Giorgio Zavou που είχαν αναλάβει το ρόλο των κριτών.

red bull zavos skateboard

Τελικά μεγάλος τυχερός νικητής, που θα ταξιδέψει μαζί με τον Giorgio Zavos 16-19.01  στο πιο hot right now indoor skatepark, αναδείχθηκε ο Μάνος Κυριακούσης. «Φαίνεται πως κάποια κόλπα που είχα φιλμάρει παλαιότερα δεν πήγαν χαμένα. Ανυπομονώ να πάμε παρέα με τον Giorgio καθώς είναι κάτι που σίγουρα δεν έχω ξαναζήσει» σχολίασε ο 17χρονος νεαρός από την Αθήνα για το skate session στις 5 σήραγγες στο House of Vans του Λονδίνου που βρίσκονται κάτω από το σταθμό Waterloo.

red bull skateboard zavos

Εκτός από το ανεπανάληπτο ταξίδι, ο νικητής κέρδισε ένα total ντύσιμο από τη Vans ενώ δώρα θα πάρουν ο 14χρονος Άλεξ Σιταράς που βγήκε δεύτερος και ο 15χρονος Indrit Troupia από τη Θεσσαλονίκη που βρέθηκε στην τρίτη θέση.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μάνο διότι τα κόλπα του είναι τόσο καλά που σίγουρα δεν περιμένεις να προέρχονται από έναν 17χρονο» υποστηρίζει ο Giorgio καθώς ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο!