Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

App για την παγκόσμια Sktaboarding σκηνή

Το μοναδικό Skate You App είναι διαθέσιμο τώρα σε όλο τον κόσμο εντελώς δωρεάν, στα on-line καταστήματα της Apple και Android.










Το Skate You είναι τα πάντα σχετικά με το Skateboard και την ευχαρίστηση που προέρχεται από αυτό. Συνεχώς αναβαθμισμένο, προσφέρει στους Skaters του κόσμου μια πλατφόρμα που παρέχει μοναδικές δυνατότητες γύρω από την συγκεκριμένη κουλτούρα, φιλόξενο περιβάλλον και φυσικά διαθέτουν τα πιο άριστα skateboard εργαλεία που χρειάζεσαι.



Το Skate You App ενσωματώνει τα πιο εξελιγμένα σύγχρονα εργαλεία, όπως GPS, Social Media, φωτογραφική μηχανή που ανανεώνεται καθημερινά. Επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει το προσωπικό του / της προφίλ skate, με προσωπικά βίντεο υψηλής ποιότητας ή φωτογραφίες, να βρει skate spots/πάρκα και μαγαζιά ανά τον κόσμο και την καταπληκτική ευκαιρία να κερδίσει τα καλύτερα skate προϊόντα, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι είναι το μόνο App που παρέχει στους χρήστες μέχρι και μετρητά αν καταφέρεις να κερδίσεις κάποια από τις αποστολές!
 
Το SkateYou είναι ένας μη - κερδοσκοπικός φορέας και πάντα θα είναι δωρεάν για τους Skaters του κόσμου.
 Το SkateYou ανήκει και λειτουργεί αυστηρά από ενεργούς ανεξάρτητους skateboarders