Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Πετάξτε κάτω από τη θάλασσα!

Το Subwing είναι ένα νέο υποβρύχιο άθλημα που έχει κάνει την εμφάνισή του και μας έχει τραβήξει την προσοχή με την απλότητα του.









Το Subwing αποτελείται από δύο ξεχωριστά πτέρυγια που συνδέονται σε ένα περιστρεφόμενο κύλινδρο. Αρπάζοντας τη λαβή σε κάθε πτέρυγα, μπορεί εύκολα να ελεγχθεί σε όλες τις κατευθύνσεις. Οι ελιγμοί γίνονται με κλίση των πτερυγίων σε διαφορετικές γωνίες. Γείρετε τα δύο φτερά προς τα κάτω για να βουτήξετε, και προς τα πάνω για να επανέλθετε στην επιφάνεια. Αν επιχειρήσετε μια περιστροφή, απλά γθρίστε τα φτερά σε αντίθετες κατευθύνσεις. Ο έλεγχος του Subwing είναι εύκολο να το μάθει κάποιος και έρχεται πολύ φυσικά σε πολλούς από την πρώτη κιόλας δοκιμή. Για τους πιο έμπειρους χρήστες του Subwing, μία χειρολαβή είναι τοποθετημένη ανάμεσα στα πτερύγια στο πίσω μέρος. Αυτή η λαβή είναι σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται κατά εξίσωση της πίεσης των αυτίων και όταν χρειάζεται ένα χέρι.
Περισσότερα μπορείτε να βρείτε και στο επίσημο site του δημιουργού του, Simon Sivertsen, subwing.gr
Κάποια στιγμή θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε!