Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

To 3ο Kitesurf festival είναι γεγονός

Στις 12 & 13 Ιουλίου 2014 το Δρέπανο Αχαΐας θα γεμίσει αετούς και αθλητές του Kitesurf απ' όλη την Ελλάδα!!!
 










Σε συνέχεια των δύο πρώτων διοργανώσεων που έγιναν το 2011 και 2012 και με μια μικρή παύση το 2013, το 3ο kitesurf festival επανέρχεται δριμύτερο & μεγαλύτερο γεμάτο αγώνες επίδειξης, θέαμα, πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες για αθλητές και επισκέπτες και full στην μουσική και στις εκπλήξεις!
 
 
Φέτος και για πρώτη φορά, εκτός από τους αθλητικές αγώνες, μεγάλη έμφαση θα δοθεί στον κόσμο που δεν έχει καμία σχέση τόσο με το kitesurf όσο με τα υπόλοιπα θαλάσσια αθλήματα σανίδας. Εκπαιδευτές και αθλητές θα βρίσκονται εκεί για να υποδεχτούν τους επισκέπτες του φεστιβάλ και να τους παρουσιάσουν τα αθλήματα του Kitesurf, του windsurf και του SUP (Stand Up Paddle Board) ενώ παράλληλα θα υπάρχει και διαθέσιμος εξοπλισμός για το κοινό για να δοκιμάσει αυτά τα υπέροχα αθλήματα!

Φυσικά δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, διαγωνισμοί για όλο τον κόσμο που θα έρθει στο φεστιβάλ, ενώ dj sets θα συνοδεύουν και τις δύο μέρες του festival!
 
Στο επίσημο site της διοργάνωσης, http://www.wbsf.gr,  μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για το event καθώς και να εγγραφείτε σε περίπτωση που θα συμμετάσχετε στους αγώνες επίδειξης.
 
Τη διοργάνωση την έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Διενέργειας Αθλήματος Αετοσανίδας (kitesurf) Ακρωτηρίου Δρεπάνου – “Cape Drepano” που για ακόμα μια φορά, με αυτή τη διοργάνωση αναδεικνύει και στηρίζει ένα Πανευρωπαικό Ναυταθλητικό προορισμό για τα θαλάσσια board sports – Το Δρέπανο Αχαΐας.
 
Έτσι λοιπόν προσκαλούμε όλο τον κόσμο σε μια καλοκαιρινή γιορτή στις 12 & 13 Ιουλίου!
 
Save the date people!