Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

3rd Kitesurf Festival @ Δρέπανο Αχαΐας

To 3ο Kitesurffestival είναι γεγονός!!!!
 
 
Στις 12 & 13 Ιουλίου 2014 το Δρέπανο Αχαΐας θα γεμίσει αετούς και αθλητές του Kitesurf απ’ όλη την Ελλάδα!!!
 
Το 3ο Κitesurf Festival έρχεται και αυτή τη χρονιά, γεμάτο αγώνες επίδειξης, θέαμα, πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες για αθλητές και επισκέπτες, full μουσική και εκπλήξεις!


















Φέτος και για πρώτη φορά, εκτός από τους αθλητικούς αγώνες, το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο με παράπλευρες εκδηλώσεις και για τον κόσμο που ενδιαφέρεται να γνωρίσει το kitesurf και τα υπόλοιπα θαλάσσια αθλήματα σανίδας.
 
Εκπαιδευτές και αθλητές θα παρουσιάσουν τα αθλήματα του Kitesurf, του windsurf και του SUP (Stand Up Paddle Board) ενώ παράλληλα θα υπάρχει και διαθέσιμος εξοπλισμός για το κοινό για να δοκιμάσει αυτά τα υπέροχα αθλήματα!
 
Οι εθελοντές του ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ-ΚΕΔΜΟΠ θα βρίσκονται επίσης εκεί προκειμένου να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για εθελοντική δωρεά μυελού των οστών!
 
Το Σάββατο το βράδυ ο νυχτερινός αγώνας δρόμου «Από Φάρο σε ...Φάρο» του Πολεμικού Ναυτικού, με αφετηρία το Φάρο του λιμανιού της Ναυπάκτου, θα καταλήξει στο Φάρο του Δρεπάνου, όπου θα γίνει ο τερματισμός και οι απονομές! Κόσμος και αθλητές από δύο διαφορετικά αθλήματα ενώνονται σε μια παραλία για μια γιορτή για τον αθλητισμό! 
 
Φυσικά δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, διαγωνισμοί για όλο τον κόσμο που θα έρθει στο φεστιβάλ, ενώ dj sets θα συνοδεύουν και τις δύο μέρες του festival!
 

 
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Διενέργειας Αθλήματος Αετοσανίδας (kitesurf) Ακρωτηρίου Δρεπάνου – “Cape Drepano” που για ακόμα μια φορά, με αυτή τη διοργάνωση αναδεικνύει και στηρίζει ένα Πανευρωπαικό Ναυταθλητικό προορισμό για τα θαλάσσια board sports – το Δρέπανο Αχαΐας.
 
Το Φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την πολύτιμη στήριξη των χορηγών μας!
 
Στο πιο «γλυκό» 2ήμερο του καλοκαιριού, μέγας χορηγός μας είναι η Λουκουμοποιϊα ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ!
 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ: EVEREST, ΛΟΥΞ, G-FORCEBOARDS, DAKINE, COFFEEISLAND, SONYACTIONCAM, BELEHASTRANSFERS, SLINGSHOT, NOWORKKITESCHOOL, SUNPOCKET/Οπτικά Ζωγοπούλου-Καζάκος, TITAN, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
 
ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣΜΑΣ: KALLISTO Spa, ΑΣΚΟΥΝΗΣSecurity, RITCH BITCH POOR DOG, AVIS, CARAVEL, CARNA, FUNBAG, Ν.Ο.Π.,MIRASOL, ΔΙΗΧΟ
 
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: OTE TV, xsa.gr, Mojo Radio, patrasevents.gr, Εφημερίδα Πελοπόννησος
 
Μάθετε περισσότερα για τους χορηγούς μας και το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο www.wbsf.gr
 
 
SAVE THE DATE PEOPLE!
 
Λίγα λόγια για την Λουκουμοποιϊα ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ:
Ξεκινώντας από ένα μικρό εργαστήρι λουκουμιών το 1946 στην Πάτρα, η οικογένεια Σκιαδαρέση βρίσκεται σήμερα στην τρίτη γενιά και συνεχίζει με την ίδια χαρά και αγάπη τη μοναδική αυτή παράδοση.
Με 5 καταστήματα λιανικής πώλησης στην Αχαϊα, ένα κατάστημα franchiseστην Άρτα, μεγάλο δίκτυο χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 10 χώρες, μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει παραδοσιακές γεύσεις λουκουμιών, καραμέλες «τσάρλεστον» και «αστακός» από το παρελθόν.. αλλά επειδή οι καιροί το επιτάσσουν και νέες..ιδιαίτερες γεύσεις..όπως λουκούμια με stevia χωρίς ζάχαρη και λουκούμια σοκολάτας!

Facebook
https://www.facebook.com/waterboardsportsfestival
https://www.facebook.com/CapeDrepano?fref=ts
 
Twitter
https://twitter.com/wbsfestival