Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Το 1ο Social Media αποκλειστικά για Extreme Sports είναι στον αέρα

Στον αέρα βρίσκεται από σήμερα το πρώτο από μία σειρά promo videos της νέας πλατφόρμας thextreme.me (TXM). 








Μία πλατφόρμα
σχεδιασμένη από extreme sports fanatics για extreme sports fanatics σε ολόκληρο τον κόσμο.
 
Στο video βλέπουμε πλάνα POV του διάσημου Έλληνα Downhill rider, Ελισσαίου Γούβη, ο οποίος κατεβαίνει με τη χαρακτηριστική του άνεση τις βουνοπλαγιές της Πάρνηθας.
Ένα notification του thextreme.me στο πάνω άκρο της οθόνης, ενώ ο Ελισσαίος ride-άρει μας οδηγεί στην αποκάλυψη ότι όλο αυτό που βλέπουμε είναι απλώς ένα content video από το timeline του Ελισσαίου στο thextreme.me. Μόλις το πλάνο ανοίξει θα διαπιστώσουμε ότι θεατής του video είναι ο ίδιος ο Ελισσαίος, όχι όμως στο φυσικό του περιβάλλον - αλλά στην βαρετή καρέκλα ενός γραφείου όπου όλη η δράση και το extremeness του video μεταφέρεται σουρεαλιστικά εκεί.

Unleash the extreme you, υπογράφει το video που σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε ο snowboarder & σκηνοθέτης Δημήτρης Μανιάτης.
 
thextreme me extreme sports

To thextreme.me αποτελεί το πρώτο Social Media αποκλειστικά για Extreme Sports και Outdoor Activities Fanatics.Στη νέα πλατφόρμα του thextreme.me ο κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προσωπικό profile, να επιλέξει από την ατελείωτη λίστα των extreme sports τα δικά του ή αυτά που τον ενδιαφέρουν, να μοιραστεί content από τις extreme δραστηριότητές του, να ανακαλύψει νέους φίλους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για το sport που αγαπούν καθώς και να κάνει το δικό του wow σε ό,τι τον ενθουσιάσει.

Σύντομα, στο thextreme.me ο χρήστης θα μπορεί να κάνει track τις extreme διαδρομές του και να τις μοιραστεί με τους φίλους του μέσω του TXM GPS Companion Module for GoPro που σχεδιάζεται αποκλειστικά για την πλατφόρμα.





Sign up and… go play
http://thextreme.me


Elissaios Gouvis
http://thextreme.me/users/140

Explore
http://thextreme.me/explore

TXM GPS Companion Module for GoPro
http://thextreme.me/pages/gopro