Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

The Ultimate Beach Workout

Το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 17.30μμ θα πραγματοποιήθεί στην παραλία του Σχινιά μια διαφορετική προπόνηση η οποία συνδυάζει την πυγμαχία με τη γυμναστική.















Η προπόνηση θα γίνει στο Salty Wave beach club όπου φιλοξενούνται τα αθλήματα της ιστιοπλοίας, του windsurfing και του Stand Up Paddling.

Το event αυτό διοργανώνεται από την Αρετή Μαστροδούκα και την Εύη Τσαπέ.

Η Αρετή είναι η μοναδική ελληνίδα επαγγελματίας πυγμάχος που έχει κατακτήσει σειρά Παγκόσμιων τίτλων στο boxing και kick-boxing. Έχει πτυχίο ΑΕΙ από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) της Αθήνας και είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια boxing και kick boxing από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η Εύη είναι αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης και κορυφαία wave windsurfer στην Ελλάδα. Έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Windsurfing και στις διακρίσεις της περιλαμβάνεται η κατάταξή της στη 2η και 5η θέση Παγκοσμίως στο PWA Wave. Η Εύη είναι προπονήτρια windsurfing και personal trainer, με σπουδές στο Λονδίνο.

Η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 17.30μμ με πυγμαχία από την Αρετή. Η προπόνησή της θα διαρκέσει 45’ και θα είναι χαμηλής έντασης, καθώς στο group θα υπάρχουν άτομα που δεν έχουν εμπειρία στην πυγμαχία. Στη συνέχεια θα γίνει ένα μικρό διάλειμμα για νερό και η προπόνηση θα συνεχιστεί στην παραλία από την Εύη. Πριν τελειώσουν οι δυνάμεις των ασκούμενων θα σερβιριστεί υγιεινό γεύμα και άφθονο νερό για να ανακτήσουν τη χαμένη ενέργεια!

Οι θέσεις για το event είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εύη μέσω του http://www.evitsape.com.

Το κόστος συμμετοχής είναι 25 Ευρώ και καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Τρίτη 7 Ιουνίου.

evi tsape windsurfing
ΠΗΓΗ: http://xsa.gr