Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Ανακοίνωση προς Φοιτητές: Στείλε το βίντεό σου και δήλωσε συμμετοχή για την περιπέτεια της ζωής σου!

Το Red Bull Can You Make It? είναι ένα επικό ταξίδι στο οποίο 165 φοιτητικές ομάδες από περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου, διασχίζουν την Ευρώπη χρησιμοποιώντας το Red Bull ως το μοναδικό τους συνάλλαγμα.









ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (Αυστρία) – Εάν είσαι φοιτητής με θάρρος και τόλμη, τώρα είναι η σειρά σου να δράσεις! Πάρε μέρος στο Red Bull Can You MakeIt ? 2016, στον διαγωνισμό που σημασία έχει το ταξίδι και λιγότερο ο προορισμός.  Οι ομάδες θα πρέπει να καλύψουν πάνω από 1.000 χιλιόμετρα σε μια εβδομάδα,χρησιμοποιώντας μόνο Red Bull κουτάκια σαν μέσο συναλλαγής. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν 1Δεκεμβρίου 2015 και τελειώνουν την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016.
 
Red Bull Can You Make It

Να πως θα δηλώσεις συμμετοχή: μάζεψε μια ομάδα με τρεις φίλους. Όλοι πρέπει να είστε φοιτητές. Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα βίντεο ενός λεπτού εξηγώντας γιατί η ομάδα σας αξίζει να επιλεχθεί και δηλώστε συμμετοχή στο www.redbullcanyoumakeit.com μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2016. Μοιραστείτε την αγάπη σας για περιπέτεια, την εξυπνάδα και το χιούμορ σας,δηλαδή όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σας ξεχωρίσουν ως την τέλεια επιλογή για να κυριαρχήσετε στην Ευρώπη με όπλο σας τα Red Bull κουτάκια και την ακαταμάχητη γοητεία σας.Στη συνέχεια συγκεντρώστε υποστήριξη, μιας και οι ομάδες που δέχονται τις περισσότερες ψήφους από κάθε χώρα θα γίνουν οι φιναλίστ! Μετά την περίοδο της ψηφοφορίας, μια ομάδα κριτών θα επιλέξει τους νικητές ανάμεσα στους φιναλίστ.  Στη συνέχεια αυτοί θα πετάξουν σε ένα από τα πέντε Σημεία Εκκίνησης στην Ευρώπη για να ξεκινήσουν την περιπέτεια, η οποία θα τους πάει μακριά από την πατρίδα τους, αλλά θα τους φέρει πιο κοντά μεταξύ τους.
 
Red Bull Can You Make It

Οι 165 ομάδες που θα επιλεγούν, θα αναχωρήσουν τον Απρίλιο, από το ένα από τα πέντε Σημεία Εκκίνησης στην Ευρώπη: Βαρκελώνη, Φλωρεντία, Βερολίνο, Εδιμβούργο ή Πράγα. Η κάθε ομάδα θα παραδώσει τα μετρητά, τις κάρτες και τα κινητά της και θα έχει μια εβδομάδα για να φτάσει στον Τελικό Προορισμό, που για την ώρα παραμένει μυστικός, ανταλλάσσοντας Red Bull κουτάκια για καθετί που θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, από φαγητό, διαμονή και μεταφορά στην επόμενη στάση, μέχριοτιδήποτε άλλο μπορεί να περιλαμβάνει μια περιπέτεια σαν και αυτή. Η βαθμολογία βασίζεται στα Check points απ’ όπου θα καταφέρεις να περάσεις, στη «Λίστα της Περιπέτειας» με προκλήσεις για το σώμα και το πνεύμα και στον αριθμό των followers σου μέσα από τα socialmedia.


Red Bull Can You Make It

Το 2014, δύο ελληνικές φοιτητικές ομάδες τόλμησαν να ζήσουν τη μοναδική αυτή περιπέτεια τερματίζοντας στον τότε Τελικό προορισμό, το Βερολίνο. Οι “TheUnpredictables” από το Τ.Ε.Ι. Κρήτης και οι “ZEF” από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών τα κατάφεραν… γιατί όχι και εσύ;

Red Bull Can You Make It
ΠΗΓΗ: http://xsa.gr