Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Red Bull Framed Reactions || Δείτε την πίστα και ετοιματείτε για το Live!

Πριν από μερικές μέρες σας είχαμε δείξει την προθέρμανση του Daniel Wedemeijer με το άλμα πάνω από κανάλι της Ολλανδίας. 

Τώρα πάρτε μια γεύση απ’ όσα πρόκειται να συμβούν στο Red Bull Framed Reactions αυτό το Σάββατο!


Ο διαγωνισμός Red Bull Framed Reactions θα γίνει σε BMX Park του Άμστερνταμ και καθώς μένουν μόλις λίγες μέρες για την έναρξη, αποκαλύπτουμε την πίστα και το set-up της στο παρακάτω video.

Η πίστα περιλαμβάνει κινούμενα τμήματα, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν σε BMX contest. Ο Nate Wessel, σχεδιαστής των X Games, έχει σχεδιάσει κι αυτή την πίστα, με εμβαδόν 1.800 τετραγωνικά μέτρα, που βρίσκεται στo Culture Park, στο Westergasfabriek του Άμστερνταμ.


 

Η Red Bull έχει συνθέσει ένα αστρικό line-up αθλητών για το Framed Reactions, με 16 από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο να δίνουν ραντεβού στο πάρκο του Westergasfabriek. Οι Daniel Dhers, Drew Bezanson, Ben Hennon, Pat Casey και Rob Deardan είναι μεταξύ των αθλητών που έχουν προσκληθεί να πάρουν μέρος.

Όλοι οι riders θα κάνουν 2 runs των 90 δευτερολέπτων και θα βαθμολογηθούν από μια ομάδα 6 κριτών. Οι 8 riders με την καλύτερη βαθμολογία θα προχωρήσουν στον τελικό. Στον τελικό οι riders θα κάνουν άλλα 2 runs των 90 δευτερολέπτων ώστε οι νικητές να ανακοινώσουν τους 3 νικητές που θα ανέβουν στο βάθρο.

Το Framed Reactions υπόσχεται να ανεβάσει το επίπεδο των ΒΜΧ Park contests σε νέο επίπεδο και μπορέιτε να το δείτε LIVE στο Red Bull TV αυτό το Σάββατο!

Οι συμμετέχοντες του Red Bull Framed Reactions:

1. Ben Hennon (UK)
2. Ben Wallace (UK)
3. Daniel Dhers (Venezuela)
4. Daniel Sandoval (USA)
5. Daniel Wedemeijer (Netherlands)
6. Drew Bezanson (Canada)
7. Gary Young (UK)
8. Harry Main (UK)
9. Kevin Peraza (USA)
10. Logan Martin (Australia)
11. AJ Anaya (USA)
12. Morgan Wade (USA)
13. Pat Casey (USA)
14. Rob Darden (USA)
15. Ryan Taylor (UK)
16. Sebastian Keep (UK)