Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill: Οι Έλληνες Riders Βραβεύονται Και Θυμούνται Τις Καλύτερες Στιγμές Της Περσινής Σεζόν

2ο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill:
Απονομή κι εκκίνηση
 
Οι Έλληνες DH riders βραβεύονται και θυμούνται τις καλύτερες στιγμές της περσινής σεζόν!
Στα πλαίσια της καθιερωμένης πια απονομής των Κυπελλούχων Downhillγια το 2014 στον Πολυχώρο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5) το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, το film-αφιέρωμα “8 DownnDirty” της Δήμητρας Μπαμπαδήμα θα μας φρεσκάρει τη μνήμη με τα highlightsτης περσινής χρονιάς. 

Ακολουθώντας όλες τις στάσεις του περσινού Κυπέλλου και μένοντας έτσι συνεπής στο ραντεβού της με την ελληνική downhillσκηνή, η σκηνοθέτης Δήμητρα Μπαμπαδήμα κατέγραψε με την κάμερά της τα καλύτερα στιγμιότυπα της σεζόν. Το film-αφιέρωμα “8 Downn’ Dirty” μας μεταφέρει όλες εκείνες τις στιγμές του DHΚυπέλλου που οι ridersγέλασαν αλλά και πόνεσαν βάζοντας κάθε φορά τα δυνατά τους για το άθλημα που αγαπούν. Το DHfilmθα προβληθεί στα πλαίσια της τελετής απονομής των Κυπελλούχων της προηγούμενης χρονιάς.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής απονομής, έτσι και φέτος οι κορυφαίοι riders θα βραβευθούν στον Πολυχώρο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5) στο κέντρο της Αθήνας. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει απονομή Κυπέλλων στους έξι πρώτους αναβάτες της Elite, κύπελλα για τους τρεις πρώτους Junior και Master και μετάλλια για τις θέσεις τέσσερα έως έξι, ενώ κύπελλο θα πάρουν οι τρεις πρώτοι Veteran και οι τρεις καλύτερες κοπέλες αναβάτες. Για μια ακόμη χρονιά, την παρουσίαση και εκφώνηση του event θα αναλάβει ο Φώτης Σκαρής μαζί με τον Τίμο Τσιντσικλόγλου. Μετά την απονομή, θα γίνει η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του film του Δάνη Καραμιχαηλίδη και Γιώργου Λέντζα με τίτλο Sick & Destroyed. Ένα πολλά υποσχόμενο video με χιούμορ και δράση από το ταξίδι των δύο φίλων σε bike park της Ευρώπης ενώ έπειτα θα ακολουθήσει η προβολή του “8 Downn’ Dirty”.  
Αμέσως μετά αρχίζει το party! Ποτά, παγωμένα Red Bull και μια καλή ευκαιρία να γνωριστούν όλοι μεταξύ τους και να διασκεδάσουν σαν μια μεγάλη παρέα μέχρι το πρωί! Παράλληλα θα ανακοινωθεί επίσημα το νέo αγωνιστικό πρόγραμμα του 2015 που περιλαμβάνει οκτώ συναρπαστικούς αγώνες. Θα είμαστε όλοι εκεί για να χειροκροτήσουμε τους κορυφαίους αθλητές downhill και φυσικά για να περάσουμε καλά!
Από τη Δευτέρα 9/02/2015, το DHfilm “8 DownnDirty” θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμo στο www.redbull.com.