Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Μεγάλος διαγωνισμός από το Weendy και Xtrm.ws

Η Xtrm.ws - Challenger Sails Greece και το Weendy App θα βρίσκονται στο Καράβι του Σχινιά στις 11-12 Μαίου, όπου και θα λάβει χώρα το 3S Wind Blast 2013, η πρώτη διοργάνωση της 3S boards & skis Events για το 2013.
Στη διάρκεια του διήμερου event, η Challenger Sails Greece και το Weendy θα τρέξουν ένα διαγωνισμό για τον “πιο active χρήστη του Weendy”. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι διαγωνιζόμενοι είναι να κατεβάσουν το Weendy στο smartphone τους, να προσκαλέσουν τους φίλους τους μέσα στην εφαρμογή και να ξεκινήσουν να ποστάρουν ενημερώσεις για τον άνεμο στη διάρκεια του event.

Ο πιο ενεργός χρήστης της εφαρμογής θα κερδίσει ένα ολοκαίνουριο Challenger Sails Konda 3.3 2012, προσφορά της xtrm.ws.


 

Να πως θα υπολογιστεί το σκορ για το νικητή:

Report -> +100 pts

Views -> +1 pt
Likes -> +50 pts
Recruit -> +200 pts

Το 3S Wind Blast 2013 θα έχει 9 τμήματα και 36 ηλικιακές κατηγορίες: Bic Techno, Freeride, Formula Windsurfing, GPS, New @ Windsurfing, raceboard υβρίδια (RS: X), longboards raceboard, Slalom, Young Blood.

Μεταξύ των αγώνων long distance και των clinics που θα λάβουν χώρα στην παραλία, η δράση μέσα και έξω από το νερό, καθώς και στο Weendy app είναι εγγυημένη !

Ανυπομονούμε να βρεθούμε στο Καράβι και να τρέξουμε το διαγωνισμό!

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δεν έχετε παρά να βρείτε το Raffaello και την Evi στο Καράβι

Ο διαγωνισμός της Challenger Sails Greece θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαίου στο 3S Wind Blast και θα διαρκέσει για άλλες 3 εβδομάδες, έτσι ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 3 Ιουνίου.

Αν δεν υπάρχει άνεμος για να γίνουν ενημερώσεις στο Weendy στο διάστημα 13 Μαίου - 2 Ιουνίου, ο διαγωνισμός ενδέχεται να παραταθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Αν επισκεφθείτε το Καράβι του Σχινιά στις 11-12 Μαΐου, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε!

Καλές ενημερώσεις στους Weendy Users and let the games begin!

Το Challenger Sails Konda 3.3 σας περιμένει!

xtrmsailwindsurfcontestweendy