Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

2η ΗΜΕΡΙΔΑ WINDSURFING

Μετά την περσινή πρώτη πετυχημένη εκπαιδευτική Ημερίδα Windsurfing, η 3S Events θα διοργανώσει τη 2η Ημερίδας Windsurfing. Οι εισηγητές θα καλύψουν πολλά ενδιαφέροντα θέματα, ενώ η ημερίδα θα περιλαμβάνει και ανοικτή συζήτηση πάνω στα θέματα που αφορούν τους windsurfers όλων των επιπέδων, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου. Η θεματολογία θα βασίζεται στις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς των τεχνικών και βέβαια των εξοπλισμών.
Η ημερίδα θα γίνει στον ίδιο στο χώρο όπου έγινε και πέρυσι, δηλαδή  στο ξενοδοχείο Emmantina (Λ. Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα) τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00,
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στέλνοντας μόνο το ονοματεπώνυμό τους στο e-mail: surfer3@otenet.gr, μέχρι το μεσημέρι της 27ης Φεβρουαρίου, έτσι ώστε να κλείσουμε αίθουσα ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Το δικαίωμα συμμετοχής είναι 10 ευρώ το άτομο, ώστε να καλύψουμε τα έξοδα ενοικίασης της αίθουσας.

Νοιώθουμε ότι βαδίζουμε προς μία νέα χρυσή εποχή για το windsurfing μέσα από αυτή την προσπάθεια να βελτιωθούμε και να ξεχωρίσουμε από τα άλλα σπορ. Ήδη το πρώτο βήμα έγινε αφού το αγαπημένο μας σπορ παρέμεινε στο Ολυμπιακό πρόγραμμα.
Προσπαθήστε να συμμετάσχετε σε αυτή την ετήσια ημερίδα, ενώ μην ξεχάσετε να προωθήσετε αυτή την ανακοίνωση σε όσους windsurfers γνωρίζετε.

Τα βίντεο της περσινής ημερίδας και του tuneupπου ακολούθησε της ημερίδας, θα τα βρείτε στα links:
http://www.youtube.com/watch?v=zS3qWBEvX8g
http://www.youtube.com/watch?v=9KVS9jbe80s&feature=youtu.be

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας με τις ώρες και τους εισηγητές.
Παρακαλώ προωθήστε αυτό το e-mailσε όλους τους windsurfersπου γνωρίζεται.
3Sboards& skisEvents
Sofokleous 4
167 77 Elliniko
Greece
tel. & fax: + 30 210 96 12 947
mob.: 6944 50 50 94
e-mail: surfer3@otenet.gr
social media: Facebook/3Smagazine
www.3Smagazine.gr
www.3Sevents.com

ΠΗΓΗ: xsa.gr