Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Surf Contest - RΗΥΤΗΜ TEAM CHALLENGE PART 2 X COHETE SURFBOARDS

Το surf contest «RΗΥΤΗΜ TEAM CHALLENGE PART 2 X COHETE SURFBOARDS», sponsored by Monster Energy Drink, O’Neill Wetsuits, Spy Optics & Globe.

Θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Λαγκούβαρδου, στις εγκαταστάσεις του Beach Break Surf School, στις 28-29/6/2014 και εναλλακτικά αν δεν έχει κύμα στις 5-6/7/2014.







Το contest, όπως λέει και η ονομασία του θα έχει την μορφή της αναμέτρησης ομάδων στο Surf. Κάθε ομάδα που θα δηλώσει συμμετοχή θα αποτελείται από τρία άτομα εκ των οποίων δύο θα αγωνισθούν με shortboard (μήκος σανίδας μέχρι 6’4¨) και ένας με longboard (μήκος σανίδας μεγαλύτερο από 9.0). Ο μέγιστος αριθμός ομάδων που θα λάβουν μέρος στο surf contest είναι δέκα (10).

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν άνδρες και γυναίκες ηλικίας πάνω από 18 ετών. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 27/6/2014 στις 20.00 μμ. Αν το Contest δεν γίνει στις 28-29/6 η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής θα παραταθεί μέχρι την Παρασκευή 4/6/2014 στις 20.00. Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποστείλει mail στο info@sook.gr ή info@cohetesurfboards.com και θα δηλώσει τα ονοματεπώνυμα των τριών (3) μελών της ομάδας, την ηλικία τους, το είδος του σανιδιού που ο καθένας θα διαγωνισθεί και ένα email επικοινωνίας.

Σε περίπτωση που υπάρχουν μεμονωμένοι Surfers, που δεν έχουν φτιάξει ομάδα, μπορούν να αποστείλουν mail στις παραπάνω ηλεκτρονικές διευθύνσεις, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό τους, την ηλικία τους και το είδος του σανιδιού που θέλουν να διαγωνισθούν και η οργανωτική επιτροπή θα φροντίσει να τους εντάξει σε ομάδες, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή θα σχηματισθούν με κλήρωση Group των τριών, τεσσάρων ή πέντε ομάδων. Σε κάθε Group θα γίνονται τρία (3) heats, δύο με shortboard και ένα με longboard και η ατομική επίδοση του κάθε surfer θα βαθμολογηθεί από τους κριτές με βαθμολογία από 0.0 έως 10.00. Μόλις τελειώσουν και τα τρία (3) heats, θα προστεθεί η βαθμολογία κάθε αθλητή και το άθροισμα θα αποτελέσει την συνολική βαθμολογία της ομάδας. Η ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία θα είναι η νικήτρια του group και θα προκριθεί στον τελικό, όπου θα αγωνισθεί ενάντια στην νικήτρια ομάδα του άλλου group, για την τελική επικράτηση και την ανακήρυξη της νικήτριας ομάδας του surf contest. Οι τρείς πρώτες ομάδες θα βραβευθούν και θα λάβουν δώρα από τους χορηγούς.

Επίσης ο surfer που θα συγκεντρώσει την μεγαλύτερη ατομική βαθμολογία (best performance) θα λάβει ως δώρο ένα σανίδι προσφορά της Cohete Surfboards.
Ολοι οι διαγωνιζόμενοι θα αγωνισθούν με τα σανίδια τους longboard και shortboard και όποιος επιθυμεί θα μπορεί να χρησιμοποιήσει σανίδια της Cohete Surfboards, που θα υπάρχουν διαθέσιμα.

To Σάββατο 28/6/2014 και στις 10.00 όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στην παραλία του Λαγκούβαρδου για να δοθούν οδηγίες και διευκρινίσεις, να ανακοινωθούν τα Group και η σειρά των heat και αμέσως μετά θα ξεκινήσει το contest.

Το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει η απονομή των επάθλων, BBQ και πάρτυ στο beach break lagouvardos.

Stay tuned for the final announcement!