Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Μαθήματα Surf στα Κανάρια νησιά στην Ελληνική

Αυτό το καλοκαιρί μαθαίνουμε surf στα Κανάρια Νησιά!!!

Οι Κανάριοι Νήσοι προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για εκμάθηση σερφινγκ όλο το χρόνο.

Γι΄ αυτό το καλοκαίρι το explosivo σε συνεργασία με το Otro Modo Surf School σας στέλνουν στο Fuerteventura  για τις καλοκαιρινές σας διακοπές παρέχοντας παράλληλα μαθήματα surf  για αρχάριους ή και προχωρημένους surfers. Έμπειροι εκπαιδευτές ανυπομονούν να μοιραστούν μαζί σας τον ενθουσιασμό τους για το surf και τις φανταστικές παραλίες της Fuerteventura.



Το νησί της Fuerteventura : Η Φουερτεβεντούρα (Fuerteventura) είναι το ένα νησί από το σύμπλεγμα των Κανάριων Νήσων, το 2ο μεγαλύτερο σε έκταση αλλά το πρώτο σε μήκος παραλιών. Το νησί απέχει μόνο 100 χλμ. από τις ακτές της Αφρικής.

Οι καιρικές συνθήκες στη Φουερτεβεντούρα είναι πολύ παρόμοιες με τη Φλόριντα και το Μεξικό που βρίσκονται στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος, και κάνουν αυτό το νησί την ιδανική τοποθεσία για διακοπές. Όσο για δραστηριότητες…  mountain bike, διαδρομές με οχήματα 4?4, ιστιοπλοία, καταδύσεις, windsurf, kitesurf και φυσικά surf είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στο νησί. 



Ωστόσο και η apres-surf διασκέδαση σας είναι εξασφαλισμένη καθώς μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα με ήχους τύπου “Cafe Del Mar”, να πειραματιστείτε με τις ιδιαίτερες γεύσεις των “Tapas Bar”,  να γευματίσετε σε κάποια παραδοσιακή ψαροταβέρνα ή να συμμετέχετε σε κάποιο από τα πάρτι που διοργανώνονται τακτικά από τη σχολή!

Το Surf Camp : Το Otro Modo Surf School είναι η πιο γνωστή και άψογα οργανωμένη σχολή surf της περιοχής και σίγουρα από τα πιο δημοφιλή Surf camp της Ευρώπης, με χορηγούς την Billabong και το γνωστό online shop Blue Tomato. Εγκεκριμένοι εκπαιδευτές απο την Ισπανική (FES) και από την παγκόσμια ομοσπονδία surf (ISA) παραδίδουν μαθήματα καθημερινά, με ασφάλεια, σε όλα τα επίπεδα.



Επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει και μάθετε ή βελτιώστε την τεχνική σας στο surf απολαμβάνοντας παράλληλα τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Αυτό το καλοκαίρι στη σχολή υπάρχει και Έλληνας εκπαιδευτής, οπότε τα μαθήματα μπορούν να γίνουν ακόμη και στα ελληνικά!!!