Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

SLINGSHOT + ASP SURF FEST - To Kitesurf ακόμα ένα βήμα μπροστά!

Ο περασμένος Φεβρουάριος σηματοδότησε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για το kitesurfing, για πρώτη φορά στην ιστορία του kiteboarding μια εταιρική σχέση σφυρηλατήθηκε μεταξύ ενός εμπορικόυ σήματος kiteboarding και του Συλλόγου Επαγγελματιών Surfer (ASP) για να βοηθήσει το άθλημα να διαδωθεί σε μεγάλη κλίμακα.





Χάρη στην Slingshot Αυστραλίας, το Kitesurfing ήταν παρών ως άθλημα επίδειξης στην εκδήλωση FEST SURF, ένα 6 αστέρων γεγονός, τα Προκριματικά του World Series (WQS) που πραγματοποιήθηκε στο Νιούκαστλ της Αυστραλίας. Αυτό ήταν σημαντικό βήμα για το Kite surfing, διότι έδωσε το "Βιομηχανία του Surf", στους pro surfers και στο κοινό την ευκαιρία να δει τις δυνατότητες ενός αετού στο surf. Μια ομάδα των αναβατών της ομάδας Slingshot της Αυστραλίας μαζί με τον Patrick Rebstock που ανήκει στην  Elite της ομάδας, έκανε 20  λεπτά επίδειξης που έλαβε χώρα μεταξύ του δεύτερου ημιτελικού και τελικού στο open των ανδρών, μια τέλεια υποδοχή 20 λεπτά μπροστά σε χιλιάδες  θεατές του surf στο Merewether sta παραλία στη Νέα Νότια Ουαλία.