Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Ποδήλατο με €1 το 24ωρο στο Μαρούσι

Έφτασε η μέρα που οι κάτοικοι του Αμαρουσίου θα μπορούν να μετακινούνται στην πόλη τους με ενοικιαζόμενα ποδήλατα.








Το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων που χρηματοδοτείται από το «Πράσινο Ταμείο» στο πλαίσιο του προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση» ξεκινά τη λειτουργία του. Περιλαμβάνει 70 ενοικιαζόμενα ποδήλατα τα οποία θα τοποθετηθούν σε 6 σταθμούς εξυπηρέτησης σε κεντρικά σημεία της πόλης. Στους σταθμούς θα υπάρχει και χώρος για όσους δημότες θέλουν να σταθμεύσουν προσωρινά τα ιδιωτικά τους ποδήλατα.

Το κόστος για την 24ωρη χρήση του ποδηλάτου έχει οριστεί στο 1 ευρώ, για εβδομαδιαία χρήση στα 3 ευρώ, ενώ η ετήσια χρήση θα κοστίζει 29 ευρώ.
Οι χρήστες θα μπορούν να μετακινούνται είτε αυτόνομα, με τη χρήση αποκλειστικά των κοινόχρηστων ποδηλάτων, είτε σε συνδυασμό με τη χρήση και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς (π.χ. ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, δημοτική ή αστική συγκοινωνία). Για τον σκοπό αυτό οι σταθμοί εξυπηρέτησης έχουν τοποθετηθεί σε χώρους όπου βρίσκονται σταθμοί ή στάσεις των άλλων μέσων.

Οι 6 σταθμοί εξυπηρέτησης

- Στον Σταθμό ΗΣΑΠ - Μαρούσι, πλατεία Ευτέρπης

- Στην πλατεία Ηρώων

- Στην πλατεία Αγίας Λαύρας

- Στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

- Στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου (μπροστά από τον Δημοτικό Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»)

- Στον σταθμό ΗΣΑΠ «Νερατζιώτισσα».

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα στην ιστοσελίδα maroussi.cyclopolis.gr και στο τηλέφωνο 215 2157.994.

maroussibikesbicyclesfree