Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

O αγώνας Κυπέλλου Downhill στο Στόμιο [Vid]

Ο τέταρτος αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Downhill πραγματοποιήθηκε στο Στόμιο.











Στον υπέροχο Κίσσαβο είχε στηθεί μια διαδρομή για απολαυστικό downhill. Τέσσερα νέα, ζόρικα άλματα, δοκίμασαν κάθε έναν που τόλμησε να πετάξει ψηλά, ενώ το φοβερό αφράτο χώμα τσίτωνε τις αισθήσεις και του πιο απαιτητικού downhill rider. Ένας φοβερός αγώνας που έκλεισε με ένα μοναδικό beach party και την πρεμιέρα της ταινίας Rad Company του Brandon Semenuk.




Το AmanitaDownhillCrewμε ηγέτη τον Μήτσο Οικονόμου είχε φροντίσει να προετοιμάσει μια φοβερή πίστα τριπωμένη σε ένα μαγευτικό καταπράσινο περιβάλλον. Γρήγορη, ποικιλόμορφη, απαιτητική και διασκεδαστική! Πάνω απ’ όλα όμως ήταν τα τρία πρώτα ζόρικα διπλά άλματα που τσίτωσαν για τα καλά όσους τα δοκίμασαν και ανέβασαν το επίπεδο δυσκολίας της πίστας. Ιδιαίτερα απαιτητικό ήταν και το παλιό κομμάτι με το rock garden, τις ρίζες και την μεγάλη κλίση. Γενικά η πίστα ήταν φαρδιά, με πολλές γραμμές και ιδιαίτερα τεχνική.

Οι 112 αναβάτες που έδωσαν το παρών έφυγαν με πλατιά χαμόγελα εκτός από την Ελένη Διακάκη τον Βαγγέλη Κρόμπα και τον Στέλιο Γαρδίκα που τραυματίστηκαν στα δοκιμαστικά (περαστικά). Απών από το αγωνιστικό διήμερο ο Κώστας Ανδριώτης που είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις εκτός Ελλάδας (καλές επιτυχίες).