Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Alex Pastor και Gisela Pulido, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο Kite

Η τελευταία ημέρα του PKRA στο Hainan ξεκίνησε με το freestyle session και τελείωσε με μια όμορφη τελετή λήξης . Gisela Pulido και Alex Pastor ανταμείφθηκαν για τη νίκη τους στην εκδήλωση και αναγνωρίζονται πλέον ως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2013. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για άλλο ένα event με χερσαίους ανέμους περίπου 15 έως 20 κόμβους και πολλά kickers! Οι riders απόλαυσαν πραγματικά το event. Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες  ήταν εκπληκτικές στο Hainan με ιδανικό άνεμο σχεδόν κάθε μέρα και εξαιρετική φιλοξενία από τους Κινέζους.



Aaron Hadlow , Christophe Tack , Liam Whaley , Alberto Rondina , Garat και όλοι οι riders έκαναν μια μεγάλη επίδειξη σε όλους . Με όλη την πίεση μακριά ήταν σε θέση να απολαμβάνουν μόνο τις ιδανικές συνθήκες , ο Alberto προσγείωσε άλλο ένα Moby Dick Five και τους υπόλοιπους αναβάτες να δοκιμάζουν κόλπα που εμείς μάλλον θα δούμε στην περιοδεία του επόμενου έτους. Όλοι οι αναβάτες έβγαζαν grabs στα περισσότερα κόλπα τους, ώστε να φαίνονται ακόμα πιο στυλάτα .

Τώρα που οι νικητές του World Tour 2013 έχουν αποφασιστεί, οι κορυφαίοι άνδρες και γυναίκες θα προχωρήσουv στην Αργεντινή για την τελική στάση του έτους για ένα freestyle και slalom σεσσιον. Αυτό θα δώσει σε όλους τους αναβάτες την ευκαιρία να κινηθούν ψηλότερα στην κατάταξη και να επισκεφθούν μια όμορφη χώρα . Ο Bryan Lake χρειάζεται μόλις λίγα ακόμα σημεία για να εξασφαλίσει το τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο slalom .



Το νησί Hainan και στην πόλη του Haikou, δώθηκαν εξαιρετικές συνθήκες, σε όλους τους PKRA αναβάτες, για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν . Με τον άνεμο να μη σταματάει σχεδόν ποτέ, ήταν πραγματικά μια τρομερή εκδήλωση!

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής στο Freestyle:
Men

Rank Name Lastname Nationality Sponsors Points
1 Alex Pastor Spain Airush 4850 
2 Marc Jacobs New Zealand Switchkites 4340 
3 Christophe Tack Belgium Liquid Force 3830 
4 Liam Whaley Spain Cabrinha 3520 
5 Eudazio Da Silva Brazil Nobile 3200 

Women
Rank Name Lastname Nationality Sponsors Points
1 Gisela Pulido Spain Best 4900 
2 Karolina Winkowska Poland Slingshot 4700 
3 Annabel Van Westerop Aruba Cabrinha 3850 
4 Paula Novotna Czech Republic North Kiteboarding 3680 
5 Bruna Kajiya Brazil Airush 3330 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο Prokitetour.com