Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Sancho Συνέντευξη-Where is Sancho? Video

Πήγαμε και βρήκαμε τον infamous big wave charger Benjamin Sanchis, μετά το release του νέου "Where is Sancho" και του κάναμε μερικές ερωτήσεις. Ο Benjamin στο video Surfάρει στα Mentawai Islands!









 

1) Τι σου αρέσει περισσότερο στην Ινδονησία?

Είναι πολύ ωραία εκεί το καλοκαίρι. Μπορείς να εγκατασταθείς στο Bali, να απολαύσεις το lifestyleτους και να κυνηγήσεις παντού κύματα. Από το Niasέως το Sumbawaέχεις τη δυνατότητα πολλών επιλογών.
 
2) Μερικά από τα forehand tubes που σκόραρες ήταν τρελά και είχες πολλά από αυτά. Μπορείς να περιγράψεις ένα τέτοιο session/ ή ακόμα και περισσότερα?
 
Ήταν τρελό αυτό το spot. Ξύπνησα με το πρώτο φως κι ενώ όλοι περίμεναν για να πάρουν πρωινό, εγώ ήμουν εκεί έξω μόνος. Ήταν ένα όνειρο.
 
3) Τι να περιμένουμε στο επόμενο Where`Sancho? Έχεις βρει νέα μέρη?
  
Τώρα έχω επικεντρωθεί στο βόρειο ημισφαίριο. Στο μεταξύ είμαι στην αναζήτηση μεγάλων κυμάτων στην Ευρώπη, στην Καλιφόρνια και στη Χαβάη.
 
4) Ο χειμώνας πλησιάζει στο Βόρειο Ημισφαίριο. Πέρυσι είχες μερικά τρελά sessions στη Belhara και στη Nazare. Προετοιμάζεσαι για τον χειμώνα και ποιά είναι τα πλάνα σου?
 
Έκανα boxμε ένα φίλο και προσπάθησα να μείνω σε φόρμα για λίγο, αλλά τις τελευταίες 10 μέρες έχασα λίγο τη συγκέντρωση μου. Ήρθε η στιγμή να προπονηθώ, να κάνω surf και να τρώω σωστά.

Τα Mentawai Islands είναι μια αλυσίδα από περίπου εβδομήντα νησιά και νησάκια στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Σουμάτρα στην Ινδονησία. Τα Mentawai Islands είναι ένας ξακουστός προορισμός για Surf!

Απολαύστε ένα υπέρχο surfing edit!