Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Δεν είναι απλά ένα ακόμα video!

Αξίζει να το έχει κάποιος στη συλλογή του!













Έχει υπέροχα τοπία, φοβερό kitesurfing και ωραία μελωδία. Έχει την υπογραφή του Gwen Velge με πρωταγωνιστή τον Morgan Tinsley. Πραγματικά απίθανο και αξίζει να το παρακολουθήσετε. Δεν είναι απλά ακόμα ένα video!!
O Gwen, με φόντο στην κοινωνιολογία και τις πολιτικές επιστήμες και αφού έχει εμπλακεί σε όλα τα είδη των λεγόμενων «extreme sports», πήρε την φωτογραφική μηχανή του το 2009 και άρχισε να φωτογραφίζει, σε όποια δραστηριότητα είχε εμπλακεί. Μέχρι το τέλος του 2010 είχε φιλοξενηθεί σε πολλά εγχώρια όσο και διεθνή σπορ περιοδικά, στην Αυστραλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Αμερική και την Αγγλία.
Το 2011 μετά από ένα μοναχικό ταξίδι στην Αυστραλία με τη φωτογραφική μηχανή του και ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς , επέστρεψε με φωτογραφίες που είχαν τρομερή απήχηση στον κόσμο.Ο Gwen αναλαμβάνει τόσο τη διαδικασία της λήψης των φωτογραφιών όσο και τη διαδικασία σκέψης που τις συνοδεύει.Τον Οκτώβριο του 2011 o Gwen εισήλθε με δύο φωτογραφίες του, στο συμβούλιο για τη διατήρηση των περιβαλλοντικών βραβείων τέχνης wa, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο . Έχει επιλεγεί ως φιναλίστ σε δύο ακόμη βραβεία τέχνης και έχει παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ουάσιγκτον και τη χώρα καταγωγής του, το Βέλγιο. Έχει επίσης αυτο-δημοσίευσει το πρώτο βιβλίο του τον Οκτώβριο του 2012 με σκοπό να ωθήσει περαιτέρω τη δημιουργική του φύση.
Πραγματικά ένα από τα καλύτερα video που έχουμε δεί!